Čtvrtá odpadlice StarDance Mašková: Proč nezapili vyřazení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Čtvrtá odpadlice StarDance Mašková: Proč nezapili vyřazení?

Tereza Mašková
Tereza Mašková (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Konečně se jí podařilo zkrotit trému a pátý večer netrpěla během tance amnézií, tedy ztrátou paměti. Zpěvačka Tereza Mašková (27) ve StarDance XII přesto dotancovala. Vypadnutí se snažila brát statečně, slzy ale měla na krajíčku. Silné emoce bohužel nemohla zapít ani s ostatními.

„Mrzí nás to. Ale tak to je. Někdo vypadnout musí. Jsem ráda, že jsem si to konečně užila a měla jsem možnost si poslední tanec pamatovat, budu si ho pamatovat do smrti,“ okomentovala svůj konec v soutěži Tereza a smutek se snažila maskovat hlasitým smíchem. Občas se jí ale lehce zlomil hlas a musela nával lítosti rozdýchat. Maskovat musela i krevní sraženinu pod okem, která připomínala monokl. Tereze v oku praskla žilka a rozlila se jí pod oko.

Tereza Mašková ze StarDance: Co vzkazuje drsné porotkyni?

Video se připravuje ...

„Jsem šťastná, že jsem mohla poznat Daniela, tréninky byly super, občas jsme si dali teda skoro i do držky... Ne, dělám si srandu,“ vtipkovala růžovlasá zpěvačka, které porotkyně Tatiana Drexler (60) vytýkala pomalé a slabé nohy. „Mám je dost silné! Říkám jim horolezecké nohy, svoje sehrála tréma,“ dodala Tereza, která se nebrání ani tanečním kšeftům. „Pokud nás budou chtít lidi vidět, tak velice rádi,“ přiznala a všem vzkázala, že se všichni ve StarDance opravdu snaží a není potřeba být zlý.

Narážela tak na vlnu nenávistných komentářů proti cukráři Josefu Maršálkovi (41), kterému mnozí vyčítají nedostatek tanečních schopností. Bohužel nemohla v zákulisí a nedaleké pivnici proběhnout tradiční oslava. Hned druhý den byl nácvik společné choreografie a i vítězka SuperStar měla závazky. „Budeme to muset naplánovat někdy jindy, na zítra máme povinnosti i my, divadlo a tak,“ tvrdila Tereza. K dojemnému loučení tak došlo aspoň před halou, kde se dlouze objímala i s tanečníkem Danielem. Šestý večer StarDance sledujte v sobotu od 20.10 hod. v České televizi.

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti: Vypadnutí ze StarDance nás mrzí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
13. 11. 2023 • 12:08

Už se nedívám, Krajčo vypadnout neměl a teď i Tereza M. to je výsměch... kvalitě tancování...Škoda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.