České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku

Marek Němec (42) V obležení partnerky (vlevo) a hereček Sandry Novákové (41) a Anežky Rusevové (37) trávil oslavy v jednom z pražských barů. „Díky, že jste mě vytáhli,“ přiznal herec.
Marek Němec (42) V obležení partnerky (vlevo) a hereček Sandry Novákové (41) a Anežky Rusevové (37) trávil oslavy v jednom z pražských barů. „Díky, že jste mě vytáhli,“ přiznal herec. (Foto ara)

Svátek všech svatých je spojen zejména v Americe s veselými maskovanými večírky. Stále častěji se ale slaví i u nás. Halloween mj. oslavily Diana Kobzanová, Marta Jandová nebo Laďka Něrgešová.

Sharlota (27)

Známá raperka si na nejrůznější převleky potrpí a tak není divu, že s radostí využila dušičkový svátek a pořádně se namaskovala po strašidelně mexickém způsobu.

Marek Němec (42)

V obležení partnerky (vlevo) a hereček Sandry Novákové (41) a Anežky Rusevové (37) trávil oslavy v jednom z pražských barů. „Díky, že jste mě vytáhli,“ přiznal herec.

Kapela Rybičky 48

Punk-rocková kapela se objevila jako Hagrid z Harryho Pottera (Ondřej Štorek, 37), Dracula (Petr Lebeda, 38 ) nebo krvežíznivý Mexikán (Jakub Ryba, 39).

Barbora Mottlová (37) Herečka se svým partnerem se vtělili do sexy masek upířího páru.

Diana Kobzanová (41)

Modelka se převlékla se za sexbombu Marilyn Monroe. S kamarádkami, taktéž manželkami hokejistů, tento americký svátek oslavila na Floridě.

Dana Morávková jako Cruella na Halloween party: Dojemné vzpomínky na mrtvé rodiče!

Video se připravuje ...

Marta Jandová Verner (49)

„Pan a paní Nosálovi,“ napsala na instagram zpěvačka Marta Jandová. S manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem, slavili po čarodějnicku.

Kateřina Mátlová (44)

Zpěvačka si s partnerem a dcerkou vyrazili k moři a halloweenské oblečky prezentovali rovnou na pláži.

Laďka Něrgešová (47)

Moderátorka ShowTime s dětmi vyřezávali dýně a vyráběli strašidelné pavouky. „Podzimní prázdniny v plném proudu,“ raduje se Laďka.

Filip Švarc (48)

Prosulý dabér, kterého všichni milují jako zebru Mártyho z animovné pohádky Madagaskar, vlastnoručně vyřezal doma krásnou dýni.

Roman Vojtek (51)

Muzikálový herec a zpěvák si s manželkou a synem raději v civilu než v maskách vyjeli za hranice navštívit německou výstavu dýní.

Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.