Halloweenské kostýmy modelky Klumové: Čím se Heidi vytasí letos? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Halloweenské kostýmy modelky Klumové: Čím se Heidi vytasí letos?

Heidi Klum
Heidi Klum (profimedia.cz)

Co by to bylo za Halloween bez Heidi Klumové (50)? Tradiční každoroční halloweenská párty, kterou německá supermodelka pořádá každoročně už od roku 1999, je pokaždé nevšedním zážitkem. A to díky kostýmům, v nichž Heidi na večírek pravidelně chodívá.

Za tu dobu už se převtělila do nejrůznějších postav. A nevyhýbá se ani kontroverzním až morbidním převlekům. Namátkou – její kostým z roku 2006 symbolizoval zakázané ovoce, v roce 2011 přijela na párty na nemocničním lůžku jako člověk vysvlečený z kůže v doprovodu lékařů v zakrvácených pláštích.

Heidi Klum se převtěluje do vlkodlaka

Video se připravuje ...

V roce 2013 šla za stařenu, o šest let později se objevila v převleku za vesmírné monstrum. A konečně loni byla za obřího červa na udici rybáře, jehož představoval její manžel Tom Kaulitz (34). V maskérně je Heidi pro tu švandu ochotná strávit dlouhé hodiny a za kostým vynaložit desítky, možná stovky tisíc korun. V čem asi vyrazí dech všem tentokrát?

Měla Heidi Klumová spodní díl plavek - nebo ne?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.