Klumová v Karibiku! Vodní hrátky a Silvestr tělo na tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klumová v Karibiku! Vodní hrátky a Silvestr tělo na tělo

Na karibský ostrov svatého Bartoloměje odjela s manželem Tomem Kaulitzem (34).
Na karibský ostrov svatého Bartoloměje odjela s manželem Tomem Kaulitzem (34). (instagram)

Opravdu divoký příchod Nového roku zažila topmodelka Heidi Klumová (50). Na karibský ostrov svatého Bartoloměje odjela s manželem Tomem Kaulitzem (34). A už od počátku dovolené bylo zřejmé, že se modelka nebude držet zkrátka.

Jako vždy se opalovala nahoře bez, svá slavná ňadra, jimž říká Franz a Hans si kryla jen rukou. A pod instagramovým příspěvkem pro jistotu vypnula možnost video jakkoli komentovat. Na Silvestra to ale supermodelka rozjela ještě více a předvedla žhavý taneček s mladičkým manželem.

Heidi Klum se převtěluje do vlkodlaka

Video se připravuje ...

Jejich krouživé pohyby zadečků připomínaly spíš scény z filmu pro dospělé než tanec. Ostatně rocker z kapely Tokio Hotel se dopředu svěřil, že se prázdnin v tropickém ráji bez Heidiiných čtyř dětí nemůže dočkat. „Trošku se na to těším,“ přiznal Tom, jehož choť dělá pomyšlení nejen jemu, ale i milionům svých fanoušků po celém světě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.