Emily Ratajkowská: Vykutálená sexbomba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Emily Ratajkowská: Vykutálená sexbomba?

Emily Ratajkowská
Emily Ratajkowská (Instagram)

Překrásná modelka a příležitostná herečka Emily Ratajkowská (32) si zavařila. Značku bikin Inamorata založila už v roce 2017 a skvěle se prodávaly.

Jenže teď některé ženy, které si plavky objednaly, čekají už čtyři měsíce na doručení! Některé dokonce dostaly i upozornění, že se jejich objednávka chystá na odeslání, ale skutek utek... A tak to teď od nespokojených zákaznic pěkně schytává na Instagramu. „V listopadu jsem si objednala bikiny, které stále nedorazily! Několikrát jsem poslala e-mail a dostala jsem jen automatické odpovědi o dalším zpoždění,“ hněvala se jedna ze zákaznic.

Emily Ratajkowski jako Velikonoční zajíček

Video se připravuje ...

Za zpoždění objednávek zřejmě může údajně nadměrný zájem o bikiny během loňského výprodeje v souvislosti s černým pátkem. Inamorata je totiž nabízela s 50% slevou, ale mělo to jeden háček. Firma totiž upozorňovala, že u některých modelů jde o předobjednávku a plavky dorazí právě až v průběhu dalšího roku.



Přečtěte si
bella.
1. 4. 2024 • 01:15

Kdo je Ratajkowská nevím, ale na fotce vypadá, jako když se chystá onanovat.Panebože, mají tyhle holky soucit se svými rodiči ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.