Podivná rodinná pouta Elizabeth Hurleyové (58): Syn jí režíruje SEX! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Podivná rodinná pouta Elizabeth Hurleyové (58): Syn jí režíruje SEX!

Syn herečky Elizabeth Hurleyové je jejím klonem! Okopíroval dokonce i její slavný outfit
Syn herečky Elizabeth Hurleyové je jejím klonem! Okopíroval dokonce i její slavný outfit (archiv Blesku)

Zatímco jiní by před svými potomky cítili stud, britská modelka a herečka Elizabeth Hurleyová (58) zakusila opačný extrém – před svým synem Damianem (21) natočila pikantní sexuální scénu!

Nejde však o žádný film pro dospělé, jak by se nabízelo, ale o dávný slib. „Když jsem v roce 2010, kdy mi bylo osm let, natočil svůj první snímek, slíbila, že se objeví v mém prvním celovečerním snímku,“ vysvětluje Damian závazek nestárnoucí krásky.

„Nutno podotknout, že všeho nechala, sbalila se a okamžitě odjela do Karibiku,“ říká na konto svého režisérského i kameramanského debutu Přísně tajné natáčeného na ostrovech Svatý Kryštof a Nevis.

Svůdná Elizabeth Hurley v bazénu

Video se připravuje ...

„Na natáčení jsme měli jen 18 dní, byla radost s ní každý den pracovat,“ dodává fešák, jehož maminka počala ve vztahu s byznysmenem Stevem Bingem (†55), ten v červnu 2020 spáchal v depresi z covidových karantén sebevraždu skokem z 27. patra. A pochvala je to zřejmě oprávněná, minimálně záběry intimních radovánek Elizabeth s jinou ženou vypadají opravdu povedeně…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.