Smrt mého snu! Krásná Gisele o rozvodu s Bradym | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt mého snu! Krásná Gisele o rozvodu s Bradym

Modelka Gisele Bündchen promluvila o konci manželství
Modelka Gisele Bündchen promluvila o konci manželství (Profimedia)

Vždy jsem byla jeho největší fanynkou, rodinu jsem zachraňovala do poslední chvíle! Brazilská supermodelka Gisele Bündchenová (42) odtajnila detaily krachu manželství s ikonou amerického fotbalu Tomem Bradym (45).

V říjnu se jeden z nejostřeji sledovaných párů Ameriky rozvedl, od té doby mlčela. Teď si konečně vylila srdíčko pro módní časopis Vanity Fair. „Rozpad naší rodiny beru jako smrt svého velkého snu. Ale po smrti přišlo znovuzrození,“ popisovala Gisele. Tom loni ukončil kariéru, po 40 dnech si ale vše rozmyslel. To měl být zlom ve vztahu. Rozzuřená Gisele prý manžílkovi vpálila do tváře: Buď fotbal, nebo já! „Kdepak, žádné takové ultimátum nepadlo! Podobné spekulace mne zraňovaly, vždy jsem ho podporovala, aby si splnil všechny své sny a byl nejšťastnějším mužem na světě. Fandila bych mu navěky!“ ohradila se.

Rozpad 13letého manželství prý byl daleko všednější. „Prostě jsme se odcizili a uvědomili si, že každý chceme jiné věci.“ Loučení pro ni bylo bolestné. „Neznamená to totiž, že už ho nemiluji. Ale pokud chcete žít svůj vlastní život autenticky, musíte mít u sebe toho správného člověka, kterého potkáte na půli cesty,“ filozofovala. Naplno se vrhla do modelingu, střídavě se starají o své děti Benjamina (13) a Vivian (10) i o Tomova syna Jacka (15) z předchozího vztahu. Jen neprozradila, jak si s exmanželem rozdělili majetek ve výši 15 miliard korun.

Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.