Topmodelka Claudia Schifferová: Na obálce Vogue díky své kočce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Topmodelka Claudia Schifferová: Na obálce Vogue díky své kočce

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer (profimedia.cz)

Pokud si Claudia Schifferová (53) nedá pozor, bude brzy zastíněna vlastní kočkou! Poté, co hlavní pozornost na premiéře filmu Argylle neupoutala ani tak ona a její úchvatná postava, jako speciální baťůžek, ve kterém si nesla svého domácího mazlíčka, se teď s micinou dělí o místo na slunci i na obálce německé verze módního magazínu Vogue!

Chip ale není jen tak obyčejný kocour, v novém akčňáku si totiž zahrál hlavní roli! Jeho podobizna se tak objevuje na plakátech po celém světě. „Je to prostě náš protekční kocour,“ přiznává se smíchem supermodelka. Režisérem filmu totiž není nikdo jiný než její manžel Matthew Vaughn (52). Samotný film pak sklízí hodně ambivalentní reakce.

Německá supermodelka Claudia Schiffer

Video se připravuje ...

„Snímek je tak absurdní a hloupý, že vlastně dokonale funguje,“ hodnotí recenzent filmové databáze IMDb. „Hrozná blbost, kterou si... Maximálně užijete!“ píše další. Názor si tak musíte udělat sami, o žádný kasovní trhák se ale zatím nejedná. Tržby sice vykazuje ve výši 86,5 milionu dolarů, rozpočet byl ovšem asi třikrát vyšší...

Múza Karla Lagerfelda Denisa Dvořáková: Karl mi bude chybět, je nezastupitelný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.