Topmodelka Kate Mossová: Suchá padesátka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Topmodelka Kate Mossová: Suchá padesátka

Kate Mossová
Kate Mossová (Foto: Profimedia.cz, Instagram)

Padesát je nových čtyřicet! Alespoň podle supermodelky Kate Mossové, která oslavila jubileum ve velkém stylu, ovšem bez kapky alkoholu!

Známá průšvihářka milující kokain a divoké večírky vstoupila do nové etapy života úplně střízlivá a s vizáží vyvolávající závist i u vrstevnic její dcery. Ostatně právě dcera Lila (21) byla jednou z mála účastnic výletu na karibský ostrov Mustique, kde se pilo výhradně nealko. »Suchá« dámská jízda byla pro holky Mossovy a jejich kamarádky (mj. herečka Sadie Frostová, 58) zasvěcená duchovnímu poznávání sebe samých.

Kate, Kendall a Naomi na jedné přehlídce

Video se připravuje ...

A o moc víc se modelka neodvázala ani po následném návratu do Evropy na oslavě v luxusním hotelu Ritz v Paříži s přítelem Nikolajem von Bismarckem (37), dcerou Lilou a přáteli z řad britské smetánky, jako je například návrhářka Stella McCartneyová (52). Že by »sněhová královna « na stará kolena vážně sekala latinu?!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.