Herzigová ve Vanity Fair: Supermodelky září i po »50« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Herzigová ve Vanity Fair: Supermodelky září i po »50«

Veteránka Eva  Herzigová
Veteránka Eva Herzigová (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Přestože už vesměs vstoupily do šesté dekády života, opět dokázaly, že patří k největším kráskám historie. A česká modelka Eva Herzigová (50) mezi nimi.

Objevila se na jedné z titulních stran speciálního projektu »Mytologie krásy« módního magazínu Vanity Fair a v dlouhém černém plášti, rukavicích a punčochách stejné barvy vypadala senzačně.

Doplnila tak dalších 20 kolegyň z branže, které se všechny sjednotily napříč evropskými vydáními časopisu, aby potvrdily pravdivost rčení, že věk je jen číslo. Ve skvělých pózách na černobílých fotkách předvedly svou nestárnoucí krásu takové hvězdy jako Iman (68), Pavlína Pořízková (58), Cindy Crawfordová (57), Helena Christensenová (54), Naomi Campbellová (53), Stephanie Seymourová (55) anebo Christy Turlingtonová (54). Tedy krásky, díky nimž pojem »supermodelka« vůbec vznikl....

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

YSL jí svlékl kolegyně!

Eva si zároveň odskočila na přehlídku módního domu Yves Saint Lauren, kde zapózovala s dalšími téměř nahatými kolegyněmi... Do zcela průsvitných šifonových halenek návrháři oblékli 40letou Polku Anju Rubikovou a o 9 let mladší Argentinku Micu Argañarazovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.