Alessandra Ambrosiová na beachvolleyballu: Znáte víc sexy sport?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alessandra Ambrosiová na beachvolleyballu: Znáte víc sexy sport?!

Alessandra Ambrosiová si užila den na pláži.
Alessandra Ambrosiová si užila den na pláži. (profimedia.cz)

I když bývalá hvězda přehlídek Victoria’s Secret ukončila svou kariéru modelky už před šesti lety, z fleku by v ní mohla dál pokračovat. Všem přihlížejícím vždy spadne brada, když slavná Alessandra Ambrosiová, vyrazí na pláž zahrát si s kamarádkami volejbal.

Protože »kráska ke krásce« sedá, je to vždycky stejně sexy podívaná, jako když při přehlídkách defilovaly po molu modelky s andělskými křídly! Tohle, že má být dvaačtyřicetiletá matka dvou dětí? To musí napadnout úplně každého při pohledu na pořád luxusní tělíčko brazilské supermodelky.

Misska Jitka Nováčková: 6 let s fotbalistou, ale prsten v nedohlednu!

Video se připravuje ...

Zapřáhla i dceru

A zdá se navíc, že krásu zdědila i její 15letá dcera Anja, která sportovala s mámou. Při každém pohybu dokazovala, že maminku opravdu nezapře: v plavečkách byla stejně půvabná, ale evidentně podědila i sportovní talent a zápal. Vedle Anji má Alessandra s expartnerem Jamiem Mazurem (rozešli se v březnu 2018) ještě syna Noaha (11).

Věčně v pohybu

Ambrosiová se nikdy netajila tím, že za její dokonalou figurou stojí zejména kvantum pohybu. Však slyšte, jak si představuje svůj dokonalý den: „Zašla bych si ráno zacvičit do posilovny či na jógu, a pak bych byla se svou rodinou a přáteli na pláži, kde bych si zahrála volejbal a pak bychom u nás doma grilovali,“ popsala modelka svých ideálních 24 hodin. Pokud necestuje po světě, chodí v Santa Monice hrát »beach« i několikrát týdně.

Vignerová s manželem Kolečkem: Splnili si sen, o kterém snili na začátku vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Martin Kos
21. 10. 2023 • 07:14

Realita versus filtry -)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.