Alessandra Ambrosiová (41) ohromila Cannes: Sněhová pusinka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Alessandra Ambrosiová (41) ohromila Cannes: Sněhová pusinka!

Brazilka Alessandra Ambrosiová (41) ohromila Cannes
Brazilka Alessandra Ambrosiová (41) ohromila Cannes (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

Poslední dobou se nejvíc ukazuje v titěrných bikinkách, když chodí v kalifornské Santa Monice plácat plážový volejbal s partičkou přátel.

Teď se ovšem Alessandra Ambrosiová (41) znovu hodila za dámu a vyrazila rozzářit filmový festival v Cannes. V oslnivé bílé róbě vypadala jedním slovem božsky! Brazilská modelka se na francouzské Riviéře změnila v princeznu a na červeném koberci před premiérou filmu Armageddon Time rozesílala do davů a směrem k nadšeným fotografům vzdušné polibky. Její róba od francouzského návrháře Stéphane Rollanda, tvořená jen nadýchanou sukní a průhledným topem s pláty z třpytivých krystalů přes ňadra a bříško, brala dech i lidem z branže. Paf z ní byla i česká supermodelka Daniela Peštová (51). „Ty šaty!“ napsala jí na Instagram a připojila emotikony tří ohníčků. Tak žhavá Alessandra byla!

Těhotná Adriana Lima (40) :Laskej mi bříško!

Navzdory pokročilému těhotenství si nenechala ujít festival další brazilská topmodelka, Adriana Lima (40). Dorazila v doprovodu přítele, filmového producenta Andreho Lemmerse (40). Na červeném koberci se veteránka světové módy blýskla v černých šatech ze salonu Balmain s rukávy dlouhými až na zem, ostrými ramenními vycpávkami a výstřihem do véčka. Andre jí dával najevo velkou lásku a neustále láskyplně hladil její těhotenské bříško.

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.