Filmový festival v Cannes: Přijel velký Arnold a tenká Twiggy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Filmový festival v Cannes: Přijel velký Arnold a tenká Twiggy!

Arnold Schwarzenegger, legenda akčních filmů, kulturista i politik
Arnold Schwarzenegger, legenda akčních filmů, kulturista i politik (Profimedia.cz)

Na francouzskou Riviéru se kvůli festivalu slétají další hvězdy. Do Cannes si odskočila i britská kulturní ikona a bývalá modelka a zpěvačka Twiggy (73), aby představila svůj pozoruhodný život, v němž během pouhých 4 let v úloze manekýnky kompletně překopala pohled na ženskou krásu, v interaktivním snímku natočeném zčásti ve virtuální realitě.

Mimochodem – v Cannes je Twiggy hostem úplně poprvé! Po červeném koberci se projde i legendární akční hrdina Arnold Schwarzenegger (75). I on přivází dokumentární film o jeho životě a kariéře, který se na Netflixu má objevit už 7. června.

Trailer snímku Trojúhelník smutku režiséra Rubena Östlunda.

Video se připravuje ...

„Celý život v zrcadle vidím vypracované tělo, a najednou je pryč,“ lamentuje slavný Mr. Olympia, Barbar Conan či Terminátor. „Ale zase mám víc šancí udělat lepší svět a být užitečný. Vždy se snažím přijít na způsob, jak to zařídit!“ prohlásil po příletu z klimatické konference ve Vídni.

Jaké šaty si vzaly celebrity na slavnostní večer filmového festivalu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Keltský Šaman
19. 5. 2023 • 09:54

Vyzáblým ženám s poruchou osobnosti se říká dnes "tenká". Ne díky raději normální ženy prasnice než ty, co nikdy neví co chtějí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.