Zahajovací večer 76. ročník festivalu v Cannes: Kteří slavní dorazili? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zahajovací večer 76. ročník festivalu v Cannes: Kteří slavní dorazili?

Mirrenová na premiéře Deppova filmu podpořila Heardovou.
Mirrenová na premiéře Deppova filmu podpořila Heardovou. (profimedia.cz, Reuters)

Letovisko Cannes na francouzské Riviéře je od úterka znovu vzhůru nohama! Před kiny se rozvinuly rudé koberce a hotely obsadily největší hvězdy Hollywoodu! Začal 76. ročník nejslavnějšího filmového festivalu světa.

Michael Douglas (78) s dcerou Carys (20)

Pořád krásná Catherine Zeta-Jonesová (53) a Michael Douglas (78) vzali jejich jedinou dceru Carys (20) na festival do Cannes poprvé. Debutu se zhostila po svém, na ikonickém červeném koberci políbila otce na tvář.

Uma Thurmanová (53) se synem Levonem (21)

Syn Umy a Ethana Hawkea (52) byl na festivalu už v roce 2017 i tenkrát dělal doprovod své půvabné mamince. Po rodičích podědil nejen šarm, ale také herecké povolání.

Catherine Deneuveová (79) s dcerou Chiarou (50)

Catherine je dlouho roky tváří festivalu, i letos jí připadla úloha moderátorky zahajovacího večera i čest obligátní formulkou (na kterou však pod vlivem emocí z proslovu na podporu Ukrajiny zapomněla!) festival zahájit. Naštěstí s ní byla na pódiu dcera Chiara, kterou si před téměř 51 roky pořídila se slavným hercem Marcellem Mastroiannim (†72). Ta maminku taktně upozornila, že by měla ještě něco důležitého říct...

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami (Festival v Cannes, 2021)

Video se připravuje ...

Palma pro Douglase

Čestné ocenění za celoživotní dílo v podobě Zlaté palmy převzal právě Michael Douglas (78). „Jsem ještě starší než festival,“ vtipkoval za ovací publika vstoje. „Hodně to pro mě znamená. Festivalů jsou stovky, ale Cannes jen jedno,“ dodal šťastný herec.

Deppův návrat

Johnny Depp (59) se i přes protesty příznivců jeho exmanželky Amber Heardové (37), jež ho obvinila z týrání, avšak soudy o své pravdě nepřesvědčila, vrátil na scénu. Na premiéře jeho comebackového filmu Jeanne du Barry – Králova milenka, kde hraje krále Ludvíka XV., sklidil sedmiminutový potlesk vestoje! Neudržel se a za skandování fanoušků „Johnny! Johnny!“ se dokonce rozplakal!

Helen Mirrenová

Modrá je dobrá! Britská herečka Helen Mirrenová (77) se sladila doslova od hlavy po paty celá do světle modré. Pózovala s vějířem se slavným reklamním sloganem značky L‘Oréal »Já za to stojím«.

Jaké šaty si vzaly celebrity na slavnostní večer filmového festivalu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.