Gillian Andersonová (53) převzala cenu v Cannes: Záplatovaná ikona | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gillian Andersonová (53) převzala cenu v Cannes: Záplatovaná ikona

Gillian Andersonová
Gillian Andersonová (Foto Profimedia.cz)

Už za 11 dní odstartuje ve francouzském Cannes 75. ročník mezinárodního filmového festivalu. Americká herečka Gillian Andersonová (53) si tam ale vyrazila už teď. Na jihu Francie totiž přebírala cenu Icon Award, kterou jí udělil časopis Variety.

„Vygooglovala jsem si, co vlastně znamená slovo ikona,“ uvedla v úvodu svého projevu. „S jistotou mohu říct, že jsem za svou dlouhou kariéru ztvárnila spoustu ikonických žen,“ prohlásila Andersonová. Namátkou zmínila třeba agentku Scullyovou v seriálu Akta X, Marilyn Monroe, Margaret Thatcherovou či Eleanor Rooseveltovou. „Jsem velmi poctěna,“ dodala za potlesku publika.

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video se připravuje ...

Ty šaty stojí jako malé auto

Na sobě měla elegantní pestrobarevné šaty z plátů jemné jehněčí kůže, které mnohým připomínaly záplaty. Jenže nenechte se zmást, ty záplaty přijdou na 175 tisíc korun, což je částka, za kterou se ještě v roce 2019 dala pořídit v Česku nejlevnější malá auta! Jejich autorem je francouzská módní značka Chloé, která o nich uvedla, že mají moderní a ženský půvab. Na okouzlující Andersonové každopádně půvabně vypadaly.

 Víte, že...

...Andersonová loni v Česku natáčela válečné drama režiséra Marka Forstera Bílý ptáček o židovské dívce, kterou před nacisty ukrýval malý chlapec a jeho rodina?

Jaké šaty si vzaly celebrity na slavnostní večer filmového festivalu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.