Tom Cruise (59) hvězdou Cannes: Na jeho počest přiletěly stíhačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tom Cruise (59) hvězdou Cannes: Na jeho počest přiletěly stíhačky!

Premiéra filmu Top Gun: Maverick na festivalu v Cannes
Premiéra filmu Top Gun: Maverick na festivalu v Cannes (Reuters)

Jen těžko se někdo na červeném koberci v Cannes letos bude těšit větší pozornosti než americký herec Tom Cruise (59)! Na mezinárodní filmový festival se vrátil po dlouhých 30 letech, aby tam slavnostně představil svůj nejnovější počin Top Gun: Maverick.

Všude stály špalíry fanoušků, kteří chtěli ukořistit podpis či selfíčko se svým idolem, fanynky pištěly nadšením a v rukou svíraly nápisy jako »Pojď mě chytnout za ruku« nebo »Tome, mám sen: fotku s tebou«. Cruise si jejich pozornost náležitě užíval, rozdával autogramy na všechny strany a fotografům pózoval s kolegyní Jennifer Connellyovou (51), další hvězdou Top Gunu. „Ještě před rokem mě ani nenapadlo, že představíme Top Gun právě tady, v Cannes. Je to sen tu být,“ uvedl dojatě.

Vrcholem galavečera byl pak přelet osmi stíhaček leteckých akrobatů Patrouille de France s kouřovými efekty v barvách francouzské vlajky, které dvakrát prosvištěly nad červeným kobercem. „Wow!“ vysekl poklonu pilotům nad hlavami diváků Cruise. Dlouho očekávaný letecký snímek, který je pokračováním trháku z roku 1986, snad nemohl mít lepší entrée!

Top Gun 2: Tom Cruise se vrací v nejslavnější roli

Video se připravuje ...

Zasklili Kidmanovou

V Cannes také promítali sestřih Cruiseovy hollywoodské kariéry. Mnohé však zarazilo, že se v něm neobjevily žádné záběry jeho bývalé manželky Nicole Kidmanové (54), která s ním hrála hned ve třech úspěšných filmech (navíc pokaždé v hlavní roli) – Bouřlivé dny (1990), Navždy a daleko (1992) a Spalující touha (1999).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.