Slet supermodelek na Oscarech: V Hollywoodu ožily devadesátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slet supermodelek na Oscarech: V Hollywoodu ožily devadesátky!

České modelky to na Oscarech rozjely.
České modelky to na Oscarech rozjely. (Instagram)

Jak se zdá, supermodelky z devadesátek jen tak nezmizí a zřejmě to po nich ani nikdo nechce: stále patří k největším krasavicím v oboru. Dokáží rozzářit každou událost, ať už je to módní večírek, nebo hollywoodský raut.

Jednou z hvězd večírku Vanity Fair Oscar Party se stala česká modelka Eva Herzigová (50), která minulý týden oslavila padesátku. Na večírku se od sebe nehnuly s dánskou kamarádkou Helenou Christensenovou (54), třetí do party k nim pak přibyla jako vždy dobře naložená a v zelených saténových minišatech od značky Balmain skvěle vypadající Karolína Kurková (39). Nechyběly ale ani další veteránky světových mol - Naomi Campbellová (52), Heidi Klumová (49) či Alessandra Ambrosiová (41).

Kdo a co vynesl na Oscary? Zářily Kidmanová, Weaverová i Berryová

Video se připravuje ...

Krásu podtrhly honosné šperky

K oscarové noci patří vedle drahých rób také luxusní šperky. Ty nejhonosnější tentokrát na své hvězdy navěsilo klenotnictví Bulgari - však se podívejte na skvosty z jejich nejvyšší kolekce High Jewelry...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.