Zasnoubila se?! Naomi Campbellová s obřím diamantem na prstu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zasnoubila se?! Naomi Campbellová s obřím diamantem na prstu!

Naomi s Lewisem Hamiltonem (38), s nímž měla údajně kolem roku 2015 také jisté techtle...
Naomi s Lewisem Hamiltonem (38), s nímž měla údajně kolem roku 2015 také jisté techtle... (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Britská modelka Naomi Campbellová (53) si o víkendu vyrazila na závěrečný závod sezony formule 1 do Spojených arabských emirátů a na levé ruce se jí blyštil masivní diamantový prsten!

Jenže jestli se překrásná Naomi zasnoubila, případně kdo je její tajemný snoubenec, můžeme jen hádat z křišťálové koule! Je to totiž jedna z největších tajnůstkářek v celém světovém showbyznysu! Ví se leda tolik, že naposledy chodila s britským rapperem Skeptou (41), to se ale psal rok 2018 a rok nato měla románek s Liamem Paynem (30) ze skupiny One Direction.

Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět

Video se připravuje ...

V roce 2021 se pak modelka stala matkou dcery a letos v červnu přivítala do rodiny ještě synka. „Nikdy není příliš pozdě stát se matkou,“ obeznámila tehdy fanoušky na sociálních sítích. Protože ale jen týden předtím předváděla v Paříži a po bříšku nebylo ani památky, bylo víc než jasné, že využila služeb náhradní matky. Ale kdo k jejím vajíčkům poskytl spermie? To ví jen Naomi. Veřejně odhalila jen tolik, že má se svými bývalými dobré vztahy a v současné době s nikým novým nechodí... Jenže co pak značí ten diamant na levém prsteníčku?!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.