Dana Morávková na halloweenské párty: Ano, je to Cruella! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dana Morávková na halloweenské párty: Ano, je to Cruella!

Dana Morávková
Dana Morávková (Alensa)

Dušičky, vzpomínka na všechny věrné zesnulé. O tomto dni si Dana Morávková (52) připomíná své rodiče. Letos nezapomněla ani na keltský svátek Halloween. Oslavila ho s předstihem a stylově, coby Cruella z filmu 101 dalmatinů. Jakoby originálu z oka vypadla.

Proměna v na plátně zlou a šílenou ženskou herečce netrvala dlouho. „Za hodinu ji ze mě udělala moje úžasná kamarádka a vizážistka Radka. S oblečením mi pomohl stylista, Radka mě nalíčila a černobílou paruku jsme koupili,“ pochlubila se halloweenským převlekem na párty obchodní sítě s brýlemi Dana. „My tenhle svátek doma nedržíme, ale když mě požádali, abych se na párty objevila v masce, tak jsem neváhala. Vybrala jsem si Disneyho Cruellu,“ usmála se. Mnohem blíže má k Památce zesnulých.

Černobílé rozčepířené vlasy, přísný výraz. Daně chybí jen dalmatin.

Dana Morávková: Manžel mi dal tak do těla, že jsem nevylezla ani na židli

Video se připravuje ...

„Dušičky dodržujeme, protože už nemám rodiče, tak aspoň takhle si je připomínám. Maminky by měly být nesmrtelné. Je to 9 let, co mi navždy odešla, ale denně na ni a na tatínka vzpomínám,“ svěřila se Aha! Morávková, které otec zemřel, když jí bylo 15 let. „Odešli mi brzy, zůstala jsem na světě sama. Nemám ani sourozence, ale mám milujícího manžela a syna Péťu,“ doplnila.

Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc jí zarazila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.