Změny v Ordinaci: Čenský s Morávkovou mají nové děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Změny v Ordinaci: Čenský s Morávkovou mají nové děti!

Tomas se svými seriálovými rodiči Janem Čenským a Danou Morávkovou.
Tomas se svými seriálovými rodiči Janem Čenským a Danou Morávkovou. (Foto – TV Nova, ara)

Diváci a hlavně divačky Ordinace v růžové zahradě 2 se mají nač těšit! Do seriálu totiž vstupují nové postavy a jednou z nich je bratr moderátora Davida Gránského (31)! Obsazení Ordinace po čase opět rozšířili noví herci, a to hned čtyři.

Kromě Veroniky Lapkové (31) alias právničky ze seriálu O mě se neboj a Jana Slováka (59) přibydou i dvě vycházející hvězdy – Tomas Sean Pšenička (19) a Luna Sofie Bauerová (10). Ti nově ztvárňují Toníka a Haničku, děti manželů Suchých tedy Jana Čenského (62) a Dany Morávkové (51). A právě Tomas je mladším bráškou Gránského. „Jelikož jsem vyrostl vedle svého staršího bratra Davida, tak jsem se v hereckém prostředí pohyboval přirozeně od dětství,“ prozradil o sobě talentovaný herec. „Poprvé jsem si herectví na vlastní kůži vyzkoušel na jednom letním hereckém táboře, kde jsem pochopil, že bych se mu chtěl věnovat i po zbytek života,“ svěřil se Tomas. Kdyby to ale náhodou přece jen nevyšlo, má ještě zadní vrátka. „Kdybych nebyl hercem, věřím, že bych byl architektem. Jednak proto, že se velká část mé rodiny této profesi věnuje, jednak proto, že mě samotného fascinuje,” přiznal bratr Gránského.

Celá Ordinace na nohou, pátrá se po čtyřleté dceři Hanákových! Není jisté, zda ještě žije

Video se připravuje ...

Narozen v Irsku

Tomas se narodil v roce 2004 v irském Dublinu, kde jeho rodina tenkrát žila. Čerstvě absolvoval Pražskou konzervatoř a i přes nízký věk a díky velikému talentu má za sebou množství výrazných seriálových a filmových rolí. Divákům Novy se představil v seriálech Chlap, Pan Profesor a v jedné z hlavních úloh úspěšné série Voyo Sex O’Clock. Pozornost na sebe rovněž strhl jako mladistvý vrah v seriálu Případy 1. oddělení (díl Romeo a Julie). Na premiéru v kinech čekají dva filmy s ním – Sucho režiséra Bohdana Slámy (56) a Amerikánka Viktora Tauše (49). Kromě hraní se úspěšně věnuje i hudební dráze – veliké oblibě se těší jeho aktuální skladba Should We Go Back (Měli bychom se vrátit).

Tohle nečekala ani ona sama, v Ordinaci dostala výpověď už po půl roce

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.