Hvězdy Ordinace Petr Rychlý a Jana Paulová: Potkali se u... Korfu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězdy Ordinace Petr Rychlý a Jana Paulová: Potkali se u... Korfu!

Jana Paulová a Petr Rychlý.
Jana Paulová a Petr Rychlý. (Foto Blesk – Jan Tůma, TV Nova)

Nepotkali se u Kolína jako animovaní medvědi ze seriálu Pane, pojďte si hrát, ale na Korfu. Petr Rychlý (58) a jeho seriálová tchyně z Ordinace Jana Paulová (68) se spolu cachtali ve slané vodě. A nebyli zdaleka jediní, kdo se takhle potkali u moře...

Jana Paulová (68) a Petr Rychlý (58): To je náhodička!

Přestože oba hrají v Ordinaci v růžové zahradě 2, mimo ateliéry nemají kolikrát čas ani sejít se na kus řeči nad kávou. A pak si takhle primář Čestmír Mázl plave v moři a div se nesrazí se svou seriálovou tchyní Jarmilou! „Ty vole, Paulovka, to je náhodička!“ okomentoval Rychlý jejich setkání na řeckém ostrově Korfu, kde si herečka na léto pronajala s rodinou dům. Zda za ní »zeťák« přiletěl na pozvání, nebo se tam potkali opravdu jen náhodou, vědí jen oni dva. „Ahoj, Korfu, bylo to tu jako vždycky krásný! Tak zase za rok... I když kdo ví, třeba i dřív,“ loučila se Paulová mnohoznačně.

Patricie Pagáčová (34) a Marek Ztracený (38): Dostaveníčko na Tenerife

„To je pořád domlouvání, že se potkáme v Praze nebo na Šumavě a prd, podaří se to až na Tenerife!“ okomentovala bývalá hvězda Ulice setkání s několikanásobným Zlatým slavíkem na jednom z Kanárských ostrovů. Stejně jako on se totiž plácla přes kapsu a pořídila si tam nemovitost. „Byt mám díky Alici Bendové. Původně si ho našla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí,“ prozradila Pagáčová webu Super.cz s tím, že apartmán pořídila letos v červnu. Na Tenerife se z Ameriky už dříve přestěhovala také slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (47) s manželem Vlastou Hájkem (48) a jejich dětmi. Nemovitost na »Kanárech« vlastní také Michal David (63) nebo Ivana Gottová (47).

Tohle nečekala ani ona sama, v Ordinaci dostala výpověď už po půl roce

Video se připravuje ...

Lucie Borhyová (45): Pobřežní hlídka očima dcery

Léto je pro blonďatou moderátorku TV Nova ve znamení dovolených u moře. Kdykoli má volno, vyráží tam s přítelem a dětmi. Momentálně jsou opět v zahraničí a vychutnávají si slunečné dny na pláži. „Mamí, dělej, že běžíš z vody, a pak mi pošli pusinku... Aneb když mi doma roste režisérka a fotografka v jednom,“ pochlubila se pyšná máma videem, jež natočila její devítiletá dcera Linda. „Obdivuji maminku Lucii, která se může předvést v ladném pohybu. Skvělá postava s působivým pozadím moře!“ okomentoval jeden ze sledujících video, na němž Borhyová vybíhá z moře s ňadry pohupujícími se v bikinách jako sexbomba Pamela Andersonová (56) ze seriálu Pobřežní hlídka.

Taťána Kuchařová (35): Tančí sama

Po bouřlivém rozvodu s Ondřejem Brzobohatým(40) se bývalá Miss World uchýlila k ezoterice. Ve společnosti stejně smýšlejících lidí dokonce strávila poslední víkend. „Opět proběhnou saunové rituály, páteční večer bude navíc zasvěcen cestopisné přednášce o Bhútánu, které se ujme skvělá Lilia Khousnoutdinova. Těšit se můžete na jógu, kakaovou ceremonii, skvělé jídlo a pití a hlavně se bude tančit,“ zvala akci Kuchařová, která se s fanoušky podělila o několik videí. Účastníci ezo víkendu se sešli v saunové zahradě u Hradce Králové. Kromě různých rituálů se hodně tancovalo. Ať už u ohně za zvuků bubínků a píšťaly, tak i přes den, kdy hrál dýdžej. Taťána si dokonce nechala pomalovat obličej, aby zapadla...

Historický zvrat v Ordinaci: Čestmír Mázl vyhodil manželku Alenu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.