Lucie Borhyová (45) otevřeně o svatbě: Možná se ještě vdám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie Borhyová (45) otevřeně o svatbě: Možná se ještě vdám!

Klidně by se mohla živit i jako modelka.
Klidně by se mohla živit i jako modelka. (Jaroslav Urban/DS Automobiles)

Už třikrát mohla být vdaná, nakonec ale ze svatby vždycky sešlo. Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45) však nesmutní, a co se týká manželství, nehází ještě flintu do žita.

Na muže neměla v životě moc štěstí, i když momentálně je spokojená a neměnila by. S o deset let mladším právníkem Michalem Smečkou už nějaký ten pátek žije ve společné domácnosti a zdá se, že jim to klape. Svatbu však prý neplánují. „Nikdy jsem neměla sen, že se musím vdát. Vím, že to spousta žen má, ale uvidíme,“ řekla Lucie, které se doma blyští hned tři zásnubní prstýnky, na svatbu však nikdy už nedošlo.

Moderátorka Lucie Borhyová (45) překvapila: Detaily svatby!

Video se připravuje ...

Že by se ale cítila v životě o něco ochuzená, si nemyslí. „Výhodou je, že se mám pořád na co těšit, že to třeba přijde už v takovém věku, že už pak nebude rozvod, že si na to zkrátka počkám,“ směje se Lucie.

Lucie Borhyová: Byt nebo dům v zahraničí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
21. 9. 2023 • 11:44

Hlavně že si naprosto sobecky přivezla řecké genetické informace a synka totálně odřízla od otcovské linie.Ještě by mohla někam do Súdánu,Gambie nebo třeba Pobřeží Slonoviny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.