Kuchařová překvapila: Tohle ti přeje, Danielo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová překvapila: Tohle ti přeje, Danielo

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Martin Hykl, )

Jen co utichl humkuk okolo anulace církevního sňatku, kdy si oba bývalí manželé vyměnili skrze média poněkud ostřejší názory, přišla další svatba. Ta však žádnou  tsunami peprných slov u Táni překvapivě nevyvolala. Co vůbec říká na sňatek Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje Brzobohatého (40)?

„Bála jsem se, že se nezeptáte. Já se u toho od jisté doby fakt usmívám. Od jisté doby prostě nebudu komentovat svůj už bývalý vztah v jakékoliv souvislosti. Nenechám se do té hry zatáhnout. Protože ať řeknu cokoliv, tak to bude stejně interpretované úplně jinak. A upřímně? Fakt mi to je úplně jedno. Už to není můj život. A ať jsou všechny bytosti šťastny,“ vzkázala Kuchařová během rozhovoru pro iDnes.cz. 

„Hm, hezký, hodně štěstí by vyznělo strašně cynicky. Vím svoje, toť vše," dodala na otázku zda se novomanželé nedočkají ani kultovního přání z Troškovy trilogie Slunce, seno. 

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.