Kuchařová po rozchodu s Brzobohatým: Další svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová po rozchodu s Brzobohatým: Další svatba!

Taťána chytila kytici.
Taťána chytila kytici. (Instagram)

Modelka Taťána Kuchařová (34) byla v poslední době středem pozornosti a to hlavně kvůli anulaci církevního manželství s Ondřejem Brzobohatým (40). Na lásku ale očividně stále věří, jinak by nešla za družičku své nejmladší sestře Kristýně.

Je to tak. Taťána o víkendu skutečně provdala jednu ze svých sester. Obřad se konal v památkově chráněném Kostele Nejsvětější Trojice v Opočně a následné oslavy probíhaly v penzionu Kozí Chlívek v Orlických horách.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

Jak bývá tradicí, nevěsta házela kyticí pro nezadané ženy. Ta, která ji chytí, by se měla vdávat jako další v pořadí. A hádejte, na koho to vyšlo – na Kuchařovou! V tu chvíli se všichni kolem začali překvapivě smát. Pravděpodobně proto, že se teprve nedávno rozvedla a mezi ní a exmanželem Brzobohatým panuje zlá krev.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.