Důvod rychlé svatby Brzobohatého a Písařovicové: Šlo o čas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Důvod rychlé svatby Brzobohatého a Písařovicové: Šlo o čas

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali v Itálii
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali v Itálii (Ben Renč)

Tak takovou rychlovku nikdo nečekal. Zásnuby Ondřeje Brzobohatého (40) a Daniely Písařovicové (44) proběhly v květnu na Maledivách a před pár dny se uskutečnila jejich tajná svatba v Itálii. Nač ten spěch?

Na svou tajnou veselku pozvala dvojice jen hrstku nejbližších přátel a rodinných příslušníků. „Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ svěřil se Ondřej pro Blesk.cz.

Daniela Písařovicová o Brzobohatém v Ivetě: Jeho podoba se Štaidlem je úžasná

Video se připravuje ...

Praštili do toho jen 15 měsíců poté, co se dali dohromady. Oba pro to měli ale pádný důvod.  „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ pronesl s úsměvem Brzobohatý.

Jejich svatební menu sice nebylo klasicky české, ale hosté rozhodně nestrádali. „Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí,“ pochlubil se novomanžel. Jak se zdá, veselku si všichni přítomní užili a nezbývá nic jiného, než popřát Daniele a Ondřejovi mnoho šťastných společných let.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 9. 2023 • 20:07

On měl chuť na chlapa, tak mu to prostě zatrhla svatbou! Jeho táta musí v hrobě už rotovat, vdova si našla kluka o 30 let mladšího, syn se obléká do dámských šatů a líčí se....

korytnackahela
18. 9. 2023 • 20:34

Nezdá se vám ta jejich rodina celá nějaká divná?

Chudák Brzobohatý si s nimi asi užil svoje.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.