Orgie Písařovicové a Brzobohatého: Prachař práskl, co neměl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Orgie Písařovicové a Brzobohatého: Prachař práskl, co neměl

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek)

Sklenička po úspěšném koncertu se může pořádně zvrtnout. Zvlášť, když se sejde dobrá partička. Své o tom ví i Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44), kteří pozvali "posádku kapely" Tros Discotequos ve složení Jakub Prachař (40), Vojta Dyk (38) a Jan Maxián (40) k sobě na pokoj. Ten pak všichni opouštěli až v ranních hodinách. 

„Jak poznamenal Vojta Dyk, nikdy byste neměli nikoho zvát lidi k sobě na pokoj, protože v tu chvíli už to nemáš ve svých rukách. Což se včera také potvrdilo…Odcházel jsem v 5:05,“ přiblížil pozadí Prachař s tím, že je ze židlí nezvedla ani opakovaná výzva Písařovicové.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

„Můj pobyt v tomto lázeňském městě je zásadně ovlivněn tím, že jsem si dal smažené mořské plody. A od té doby se to se mnou táhne. Takže mně, na rozdíl od Jakuba a Honzy, má Daniela ráda, protože já jsem odešel ve 4:03,“ dodal pro Super.cz Dyk. 

O zábavu rozhodně nouze nebyla a víno patrně teklo proudem. „Daniela s námi dělala rozhovory až do pěti do rána, seděli jsme za stolem, ona taky, bylo to nasvícené, normální mikrofony, kamery jely a do pěti do rána jsme rozebírali takové závažné věci, jako třeba mikroklima. Zkrátka věci, které nás zajímají, třeba my s Danielou milujeme dendrologii, stromy a to všechno a bavili jsme se, že nás trošičku mrzí, že mají topoly tolik kudrnky,“ referoval také zejvně pobavený Prachař. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Valkyra Kika
13. 9. 2023 • 18:13

Tak o dětech se asi nebavila, vzhledem k proflámované noci má jiné priority 🥴🙃

Eva Korotvičková
13. 9. 2023 • 00:37

Ještě,že měli tak ušlec htilou zábavu-dendrologové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.