Adamczyk i Prachař se do toho obuli: TVRDÁ DŘINA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamczyk i Prachař se do toho obuli: TVRDÁ DŘINA

Tréninky na StarDance: Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
Tréninky na StarDance: Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková (Foto: D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl)

Tréninky na StarDance jsou v plném proudu a herci už předvádějí první kreace. Někteří to rozjeli ještě víc a před objektivy fotoaparátů ukazovali vypracované břišáky. A nejen herci, triko se odhazovalo i na křtu kapely J.A.R.!

ROZNOŽKA TÝDNE

Adamczyk nedá kůži lacino Ve StarDance je jako jediný i s manželkou, snowboardistkou Evou, i když samozřejmě soutěží proti sobě. Ani jeden nechce prohrát, a tak se snaží, co to jde. Herec Marek Adamczyk (35) se za tři týdny naučil roznožku a ukázal, že rozsahy má jedinečné. „Rozhodně ode mě nedostane nic zadarmo,“ prohlásil na adresu manželky. „Ona je zvyklá vybojovat si všechny své úspěchy sama,“ dodal s tím, že doma netančí, prý na to nemají dost místa.

David Prachař o StarDance: Po nabídce dostal křeč!

Video se připravuje ...

ODVAZY TÝDNE

Prachař ukázal břišáky... Umí to rozjet a vůbec mu nevadí, že je letos nejstarší soutěžící! Herec David Prachař (64) pilně trénuje na novou řadu StarDance a zdá se, že ho to baví. Nejen že zatančil před fotografy, ale ukázal i vypracované bříško! To, že má za sebou hodně zranění, by nikdo nepoznal. „Neřekl jsem Zuzce, že jsem po operaci páteře, že mám špatný kotník i kolena a když hodně točím hlavou, tak omdlím a upadnu,“ líčil na tréninku.

...a Viktořík svou »vanu« Ještě odvážnější byl Michael Viktořík (57) alias DJ Vrtulník Michael V. Když ve čtvrtek s kapelou J.A.R. křtili v Ledárnách Braník novou desku Jesus Kristus Neexistus?, nejdřív tričko jen nadzvedával, pak ho rovnou shodil celé. „No co, je horko, ne?“ komentoval to vesele. Kolegové Dan Bárta i Ota Klempíř se ani nepodivili, jsou zvyklí na ledacos. „Konečně jsme slavný, jdu se vožrat,“ komentoval úspěšný křest na sociální síti kapelník Roman Holý.

ZVEDAČKA TÝDNE

Vávrovi se svaly hodí Ten se nezdá! Měří pouhých 168 cm a se svou tanečnicí už pilně trénuje zvedačky. A jde mu to! Holt z pádlování vymakané pazoury se teď hodí. Úspěchy ověnčený kajakář Vavřinec Hradílek (36) kvůli sportu taneční vynechal, teď má šanci to dohnat. „Všichni říkají, že sportovci mají výhodu, ale to si úplně nemyslím,“ říká Vavřinec. Jak mu to půjde dál, to se uvidí.

Eva Samková Adamczyková o StarDance: Tančit bude proti manželovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.