Největší rebel StarDance XII David Prachař: Tančí v keckách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Největší rebel StarDance XII David Prachař: Tančí v keckách

Svá zranění tanečnici herec nejdřív zatajil.
Svá zranění tanečnici herec nejdřív zatajil. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan)

Své taneční partnerce raději zatajil všechna svá zranění. Možná i proto jdou herec David Prachař (64) se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou (30) na tréninky na StarDance XII. jinak než všichni ostatní!

Je mezi nimi asi největší věkový rozdíl, ale výborně si rozumí. „Není přísná, chválí mě možná až moc,“ pochvaluje si po třech týdnech tréninků manžel herečky Lindy Rybové (47). „Neřekl jsem Zuzce, že jsem po operaci páteře, mám špatný kotník i kolena, a když hodně točím hlavou, tak omdlím a upadnu. Naštěstí nikdy neviděla, jak vstávám z postele, což je taky velkej zážitek, takovej tanec smrti,“ popisoval Aha! herec ve viditelně skvělé náladě. „Když se ale po půlhodině rozkoukám, tak už se těším na ten trénink a jsem free,“ smál se Prachař, který do televizních show nikdy nechodil a ani neměl čas je kvůli divadlu sledovat.

V botách není bezpečno

Ostatní mají čtyřhodinovými tréninky, David Prachař uprosil partnerku o pomalejší start. „Trénujeme jen dvě hodiny, aby se tělo adaptovalo na tanec,“ svěřila Aha! tanečnice, která ale herce rozhodně nešetří. „Nemáme prostoje, jedeme podle plánu.“ A ještě něco si David vymínil – trénuje v teniskách. „Taneční boty vytáhnu asi až v říjnu před porotou. Už i ta chůze je nebezpečná, taneční boty mají takový potah, takže to trošku klouže,“ vymlouval se Prachař a mezi řečí propálil i první tanec. „Velkou radost mi dělá jive. Ze začátku jsem si říkal, že to nedám, je to strašněj kvapík, asi mě chtěli hned na začátku zabít,“ glosoval s tím, že na radu profesionálních tanečnic leduje nohy. „Ale asi bych potřeboval spíš fyzioterapeuta,“ povdechl si.Jak se Davidovi se Zuzanou první tanec povede, uvidíte 14. října na ČT.

7 pádů Honzy Dědka: Prachař a Rybová o tom, jak to chodí u nich doma a jak si herec pojistil posmrtný život

David Prachař

Video se připravuje ...

Cukrář Josef Maršálek (41) a Adriana Mašková (25): Kde jsou dorty?

Tlak na Maršálka není vyvíjen jen ve sportovní rovině. Rivalové totiž očekávají, že je vyhlášený cukrář bude dopovat sacharidy. Jenže on po prvním tréninku nešel do cukrárny, ale do lékárny. „Chtěl jsem krém na bolesti svalů. Paní lékárnice se na mě podívala a ptala se mě: Větší balení?“ rozesmál se s tím, že o dorty se kolegové hlásili už v době, kdy se dotáčela znělka. „Přišlo jich za mnou asi šest,“ prozradil. „To by se člověk pořád něčím cpal...“ usmála se Adriana Mašková.

Moderátorka Iva Kubelková (46) a Martin Prágr (25): Strach z podchlazení

Zatím spolu v taneční hantýrce nemluví, jeden důležitý kód na úvod tréninků už ale mají. „Hned jak přijdu, hlásím Martinovi kód 64–64. A on volá, aby zatopili. Klima jede naplno a bojím se, abychom nenastydli,“ vtipkovala Iva. Největší zima bývá po tréninku snowboardistky Evy Samkové „Ta asi potřebuje nejdřív nasněžit, než začne tancovat,“ smála se Kubelková.

7 pádů Honzy Dědka: Prachař a Rybová o tom, jak to chodí u nich doma a jak si herec pojistil posmrtný život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.