StarDance 2023: První spory Kubelkové a Prágra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

StarDance 2023: První spory Kubelkové a Prágra

Iva Kubelková a Martin Prágr.
Iva Kubelková a Martin Prágr. (Blesk)

Nervozita stoupá, 12. ročník StarDance je za dveřmi a do jinak přátelských vztahů se začínají vkrádat těžší chvilky. Své o tom ví i jedna z letošních soutěžících, moderátorka Iva Kubelková (46).

Ačkoliv se připravuje na soutěž od začátku velice pečlivě, ani to občas nestačí. „Některé věci mi jdou paradoxně snadno a u jiných věcí, banálních, jsem schopná se zarazit,“ přiznala bývalá modelka pro eXtra.cz. S ubývajícím časem začíná být nervózní i její taneční partner Martin Prágr (25).

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap!

Video se připravuje ...

„Poslední dobou už začíná některé věci trochu cedit skrz zuby, to na začátku nebylo. Cítím, že jde trochu do tuhého,“ svěřila se smíchem Kubelková, která se podle svého učitele často hrbí a on jí to musí stále opakovat. Jinak je prý Prágr s pokroky své taneční partnerky velmi spokojený. Hvězdy letošního StarDance se na parketu utkají v průběhu deseti tematických večerů, které startují 14. října a končí 16. prosince.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.