Láska ve StarDance díky Ebenovi: Kubelková promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láska ve StarDance díky Ebenovi: Kubelková promluvila

Iva Kubelková a Martin Prágr
Iva Kubelková a Martin Prágr (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Tanečník, bojující o titul Survivora, Martin Prágr (29), tvoří pár s půvabnou bondýnkou Anetou. Málo se však ví, že lásku našel díky letitému moderátorovi pořadu Markovi Ebenovi (66). 

„Any jsem pozval na generální zkoušku StarDance. S Ivou jsme dotančili náš první tanec a šli jsme na “potítko” k Markovi, který mi neustále kladl otázku, zda já mám nějaký vztah,“ prozradil Prágr Blesku. 

Iva Kubelková a Martin Prágr po vyřazení ze Stardance: Co řekli?

Video se připravuje ...

Iva Kubelková (46) svému tanečnímu partnerovi sice házela záchranné lano a snažila se koncverzaci stočit jiným směrem, nicméně Marek Eben se k otázce vždy vychytrale vrátil.

„Iva se to vždy snažila zamluvit, ale Markovi to nedalo a naposledy se mě zeptal “tak co Martine, máš ty partnerku?” - Any seděla v publiku a měli jsme spolu zrovna takové to období, kdy jsme si ještě neřekli, jestli spolu chodíme. A tak jsem odpověděl - “Myslím, že ASI mám” … na to Marek odpověděl “Kdybych já řekl, že myslím, že ASI mám manželku, tak nevím, co by mi na to tedy doma řekla.“ Přede všemi diváky jsem naprosto zazmatkoval a nevěděl, co říct. Ale po generálce Any přiběhla a já se zeptal - “tak když už nám to ten Marek tak otevřel - mám tedy partnerku?” prozradil také Prágr.

Iva Kubelková a Martin Prágr po 8. kole StarDance: Začíná přituhovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1tigrusenka
4. 3. 2024 • 12:33

Kubelková - to by byla prezidentka naší malé zemičky uprostřed Evropy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.