Bolestivý zvrat v soukromí Kubelkové: TO SE DALO ČEKAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bolestivý zvrat v soukromí Kubelkové: TO SE DALO ČEKAT

Iva s partnerem Georgem jsou z odchodu dcery smutní
Iva s partnerem Georgem jsou z odchodu dcery smutní (Instagram)

Jednou to přijít muselo… Že ale starší dcera Ivy Kubelkové (46) vyletí z hnízda tak brzy, možná ani samotná moderátorka nečekala. S Natálií (19) i přesto pořád udržuje krásný vztah, který se ani po jejím osamostatnění nezměnil, ba naopak!

Natálie Jirásková sice už pod maminčinou střechou nežije, o to raději se ale vrací domů. Za vším stojí mateřská láska, na které si Iva vždy zakládala. Sice se jako matka s dcerou už nevídají každý den, o to vřelejší pak ovšem společná setkání jsou. „Je nám spolu fajn a myslím si, že to je strašně důležité. Možná je to pro rodiče jedna z největších odměn, že i když jsou už děti dospělé, chtějí s vámi ten čas trávit a mají vaši přítomnost rády,“ uvedla Kubelková v rozhovoru pro eXtra.cz.

Dcera Kubelkové Natálie schovává břicho: "Strašně jsem žrala..."

Video se připravuje ...

Partnerem starší dcery je populární český zpěvák Adam Mišík (26), který je o 7 let starší než Natálie. Neměla potenciální tchyně k věku partnera své dcery výhrady? „Já to asi nevnímám jako veliký věkový rozdíl. Myslím si, že to je takové lehce smazatelné mezi mužem a ženou,“ konstatovala Iva Kubelková, pro kterou bylo zprvu těžké smířit se s Natálčiným odchodem do společného bydlení s Mišíkem.

Překvapení v ShowTime! Přání Ivě Kubelkové a slzy v živém vysílání

Video se připravuje ...

„Chybí nejenom vám, ale i mladší ségře, prostě tam najednou není. Takže se přiznám, že pár měsíců jsem to zpracovávala, to stoprocentně. Zvykala jsem si na to a musela se neustále uklidňovat v tom, že je to vlastně dobře, když to dítě odejde,“ dodala Iva Kubelková.



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 4. 2024 • 10:33

Pořád se lidi, strefují do Kubelkový že má za manžela dědu.Oni jsou od sebe 19 let !!! Gott byl starší od Ivany o 37 let,Svoboda od Venduly o 34 let a Janda od Alice o 4O let !!!!!! Proč nepomlouváte i tyto lidi.

Uživatel_973012
7. 3. 2024 • 09:41

Tenhle článek tu byl tisíckrát. Holka se peleší už od 17ti let a najednou se o tom bude psát.
Už jděte s Kubelkovou a její Natálkou do pr. ....

Jaroslav Vašíček
5. 3. 2024 • 13:29

"1tigrusenko" nauč se nejdříve pravopis a pak teprve zveřejňuj svá moudra veřejnosti!

bella.
1. 3. 2024 • 21:52

Je děsný, že ji Kubelková cpe na molo.Holka asi studuje na " soukromé škole ", aby vůbec nějakou školu dochodila .Je děsný, že se mě snaží média a Kubelková přesvědčit, že ta holka je krásná a je sranda, že se Kubelkové ptá ta nějaká s mikrofonem, jestli 7 let rozdílu u Mišíka není moc, když Kubelková má dědu o 20 let a to ještě až teď, před tím ho měla jen ve střídavce s jeho manželkou v Německu, ne ?

ceskarebelka
1. 3. 2024 • 13:02

mladší dcera má problém s očima. Nebo se mě to jen zdá?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.