Mišíkův škraloup u Natálie! Dá se to ještě zachránit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mišíkův škraloup u Natálie! Dá se to ještě zachránit?

Adam Mišík s Natálií Jiráskovou
Adam Mišík s Natálií Jiráskovou (archiv Blesku)

V tomto ohledu jsou jako voda a oheň. Zatímco dcera Ivy Kubelková Natálie (19) si na vánoční atmosféru potrpí, její partner, zpěvák Adam Mišík (26), si se svátky hlavu příliš neláme. Jenomže letošní Vánoce, pro ně druhé v pořadí, jsou speciální tím, kde všude je bude hvězdný pár slavit.

Už patří navzájem do obou rodin, a tak se akorát řeší, u čích slavných rodičů letos zakotví o Štědrý den. Los podle Adama Mišíka zřejmě padne na jeho potenciální tchyni Ivu Kubelkovou (46). „Ještě to musíme vymyslet, ale asi budeme i u Natálčiných rodičů a pak u našich. Musíme to nějak skloubit časově,“ svěřil se zpěvák a herec serveru Super.cz.

Mišík o tchyni Kubelkové: Je na ni lepší pohled než na mě!

Video se připravuje ...

Vánoční atmosféru nijak výjimečně neprožívá. To Natálka je přesný opak, a tak svého partnera popohání, aby z jejich bytu vyzařovalo kouzlo Vánoc. „Musím koupit a přinést domů stromeček. Ale většinu toho děláme s Natálkou spolu. Ona je hodně na vánoční výzdobu, a když byl doma jen adventní věnec, už protestovala, že se to blíží a nic nemáme. Ale to se dalo napravit,“ prozradil dále Mišík, který si dává načas i s nákupem dárků. „Jsem hroznej, vždycky všechno řeším na poslední chvíli,“ krčí rameny Adam Mišík. I přes časový skluz ale pokaždé udělá svým nejbližším radost.

Adam Mišík a Natálie Jirásková: Modelka vynesla sexy šaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
25. 12. 2023 • 18:12

U normálních lidí, se slaví tak, že nesezdané páry tráví Vánoce doma u svých rodičů a pak následný den obtěžkáni dobrůtkami od rodičů jedou zpět ke svým miláčkům! Až svatba to mění. Nevím, proč by měli mladí někde objíždět obě rodiny, to není pohodové a klidné pro nikoho a je to nesmyslné!!!!! Doporučuji se nad tím zamyslet...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.