Absolonová smutně o synech: Drsné NE je připravilo o kamarády | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Absolonová smutně o synech: Drsné NE je připravilo o kamarády

Monika Absolonová
Monika Absolonová (TV Nova)

Když se bývalí partneři mezi sebou nedohodou, dopad to má nejen na ně, ale především na jejich potomky. Své o tom bohužel ví i zpěvačka Monika Absolonová (47), která letos neprožila svátky se syny. Ti tak byli připraveni o několik tradic, na které byli po léta zvyklí.

Zatímco před rokem se ještě se svým expartnerem Tomášem Hornou (42) dokázala domluvit, a dokonce oba slavili Vánoce v jedné domácnosti se svými dětmi, letos už domluva tak hladce neproběhla, ba naopak. Štědrý den proto Tadeáš (8) a Matouš (5) trávili pouze u svého tatínka. Moniku absence synů během Vánoc opravdu mrzela.

Fiala o kritice i roce 2024. Vémola prohrál boj o tygřici. A Absolonová bez synů na Vánoce

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem se domluvit, ale nejde to. Tak doufám, že budou mít stejně hezký Vánoce, jako by měli doma,“ cituje server Expres zpěvačku, která tak musela vymyslet alternativní plán. „My si uděláme Vánoce už 23. prosince a budu se snažit, aby byly co nejhezčí,“ dodala.

Moniku nezasáhla jen skutečnost, že syny neuvidí o Štědrý večer, ale že s nimi nebude moct na první svátek vánoční podniknout každoroční výlet. „Už pětatřicet let jezdím pětadvacátého prosince na Benešovsko a kluci tam jezdí od svého narození. Mají tam své vrstevníky a kamarády, vždy se tam moc těší, ale bohužel letos o tuto tradici přijdou,“ pokrčila smutně rameny Monika Absolonová, která Vánoce nakonec slavila u svého bratra. 



Přečtěte si
j.p.toman
30. 12. 2023 • 08:37

Všude se tradice časem mění....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.