Nebojí se toho, ukázaly vrásky: Prohlédněte si české hvězdy bez make-upu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nebojí se toho, ukázaly vrásky: Prohlédněte si české hvězdy bez make-upu

Tereza Bebarová nalíčená...
Tereza Bebarová nalíčená... (Foto Instagram.com, ara)

Když se nenalíčí, ani je nepoznáte! Některé ženy jsou ale krásné i bez make-upu a nebojí se nechat se bez zkrášlovadel vyfotit ani na sociální sítě. Herečky Jitka Schneiderová (50), Hana Gregorová (71) a Tereza Bebarová si totiž věří!

Jitka Schneiderová (50): S knírkem od mléka

Herečka Jitka Schneiderová přijala výzvu modelky a spisovatelky Pavlíny Pořízkové (58) a jako první dala na sociální sítě selfie po saunování. „Přijímám výzvu. Selfie po sauně s holou tváří a bílým knírkem. Takhle se mám nejradši!“ napsala herečka k fotce a fanoušci byli nadšení! „Tak pěkná ve své přirozenosti,“ zněl jeden z mnoha nadšených komentářů. 

Monika Absolonová (47): Rovnou z postele

Přirozených fotek bez úpravy filtrem a bez nalíčení se nebojí ani zpěvačka Monika Absolonová (47). S fanoušky se podělila o fotku z hotelové postele z hor, kam vyrazila koncem loňského roku s dětmi a přáteli. Domů se po novém roce vrátila spokojená, ale bez hlasu, o který přišla, když při řádění na sněhu prochladla.

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě?

Video se připravuje ...

Tereza Bebarová (48): Míň je víc!

Porotkyně soutěže Peče celá země dává přednost přirozenějšímu vzhledu, na Tereze Bebarové (48) tedy spoustu make-upu rozhodně jen tak neuvidíme. Světlana ze seriálu Ulice sice má doma spoustu líčidel, ale drží se svých zásad. „Mám pravidlo, že míň je víc. Líčidel mám hafo, používám ale spíš kosmetiku na přírodní bázi,“ prozradila herečka.

Hana Gregorová (71): Vrásky kvůli roli

Když dostala nabídku hrát v primáckém seriálu Na vlnách Jadranu, neváhala herečka Hana Gregorová (71) ani chvilku. Před kamerou se ale tentokrát musela objevit zcela bez make-upu, navíc jí maskéři na vráskách ještě přidali! „Zahrála jsem si babku, co bych tak mohla jiného,“ konstatovala vdova po Radku Brzobohatém (†79), která už několik let žije s mladým přítelem Ondřejem Koptíkem (38).

Móda i sebepřijetí

Trend nenalíčené »nahé« tváře a s ním související sebepřijetí se čím dál víc prosazuje. Naposledy se bez make-upu prošla po přehlídkovém mole na podzimním týdnu módy v Paříži herečka Pamela Andersonová (56).

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.