Moderátorka Tereza Bebarová: Konec v Peče celá země?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátorka Tereza Bebarová: Konec v Peče celá země?!

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Blesk:Foto : Czech News Center / Rusinova Maria)

Patnáct let byla hvězdou Ulice, ale musela odejít. Herečka Tereza Bebarová (48) se pak našla mezi pekaři v Peče celá země a byť zprvu neuměla zapnout skoro ani troubu, s porotcem Josefem Maršálkem (41) už vydala několik kuchařek. Podle informací Aha! se pod ní ale zase třese židle…

První řadu cukrářského klání natáčela s čtyřměsíčním miminkem. „Když jsem šla na konkurz do České televize, tak jsem se ten samý den vracela z gynekologii, kde jsem zjistila, že jsem podruhé těhotná,“ svěřila se Ukrajinka Světlana z Ulice. Byť v to ani nedoufala, produkce ji tehdy vyšla maximálně vstříc a nabídli jí, že by se během pěti týdnů natáčení může ubytovat na zámku Bon Repos s miminkem i maminkou, která ji Sofinku hlídala.

Slušný byznys

Bohužel podle zákulisních informací se situace pro Terezu změnila a tak dobré vztahy se svými nadřízenými v televizi už nemá. Z moderování kulinářské show si totiž Bebarová udělala slušný byznys a s porotcem Josefem Maršálkem prodává jednu kuchařku za druhou. Na svém webu dokonce nabízela i vánoční kurz pečení s technoložkou pořadu Zlatkou Otavovou. „Nasadili jsme velmi nízkou cenu. Bylo to jen na zkušenou a v tuhle chvíli nemám ambici pokračovat, ale třeba můžeme vymyslet jiný formát. Ale není to vlajková loď toho, co dělám. Energii tomu ale tolik nedávám,“ okomentovala to deníku Aha!. Její šéfové to vidí ale zjevně jinak. „Tereza si dělá, co chce. Nedávno křtila s Josefem a soutěžícími svou kuchařku a v České televizi to ani neřekla. Všichni na ní byli naštvaní, protože to je slušnost,“ řekl Aha! člověk, který chtěl zůstat raději anonymní.

Trpělivost došla

Dokonce se má uvažovat i o nové moderátorce případné další série. Tereza ale nemá tušení, že by měla být vynechána „Věříme ve čtvrtou sérii Peče celá země. Doufám, že ta sledovanost ukáže, že to je oblíbený formát i v rámci Buchet po ránu máme krásnou sledovanost, uvidíme co na to vedení České televize,“ sdělila sympatická moderátorka, která velké pracovní změny nemá ráda. „Jsem rak, takže mám konzervativní povahu. V ateliérech Ulice jsem si zvykla a nebyl to pro mě žádný stres, bavilo mě to. Ale někdy potřebujete malou facku, abyste si uvědomila, že žijete skvěle, ale potřebujete se posouvat dál... Když vám život přinese, to negativní, tak je dobré z toho vysosat maximum pro sebe,“ nechala se slyšet v Českém rozhlase. Na finále Peče celá země III se podívejte od 20.10 hod. v České televizi.

Tereza Bebarová: Jak to bude s Peče celá země 3? A stýská se jí po Ulici?

Video se připravuje ...

Dietu nedrží

Moderování třech ročníků klání cukrářských amatérů se nijak nepodepsalo na její postavě. „Už se nepotřebuji ovládat, protože díky pořadu Peče celá země jsem se stala degustátorem. Doporučuju to jako metodu, člověk se nepřejí ani nepřibere. Jenom si tak ďobne a rozdělí se,“ prozradila, jak se udržuje štíhlá. „Stane se, že výjimečně odneseme něco rodině, ale tam se všichni rozdělí a nic nezbydě. Vůči sladkému jsem teď trochu rezistentní, miluju se na to dívat, ale získala jsem k tomu odstup, takový určitý druh nadhledu,“ dodala Bebarová, která se cukrům dřív úplně vyhýbala. „Začala jsem se zabývat zdravím a myslela jsem si, že se to s tím neslučuje. Cukr, mouka, máslo. Ale Pepa mi vysvětlil, že to tak není, když pečete z kvalitních surovin a nesní se toho moc,“ přiznala s tím že ji Maršálek pomohl dovybavit i kuchyň různými přístroji.

Co dělají vítězové?!

Petra Burianová, vítězka I. řady z roku 2020

Nejsilnější okamžik, kdy oznámili, že soutěž vyhrála, si vůbec nepamatuje. I když pro diváky byla od začátku favoritkou, ona sama si ale vůbec nevěřila. Pečení je ale jen jedno z mnoha řemesel, které ovládá. Baví jí všechno, co souvisí s lidovými řemesly a tradicemi. Svoje znalosti předává na kurzech, ale stihla vydat už dvě knížky Cesta z těsta a Jihomoravský krajáč. V České televizi momentálně moderuje i svůj pořad Pečení na neděli. Činorodá je i do počtu dětí – původně jich sice chtěla mít devět, ale nakonec se spokojila s pěti dětmi! Když čekala to čtvrté, získala diplom na právech.

Martina Kynstlerová (33), vítězka II. řady z roku 2022

V soutěži se jí moc nedařilo, několikrát byla na vyřazení a její diblíkovské chování vadilo i spoustě diváků. Martina ale nakonec všechny přepekla a vyhrála. Po získání titulu Pekař týdne neusnula na vavřínech a v tom samém roce vydala kuchařku s názvem Sladce, slaně, boubelatě s 52 recepty. Na podzim 2022 se stala lektorkou pečení v Gourmet Academy. A byť se jí v únoru 2023 narodil druhý syn, pořád zásobuje cukrárnu ve svém rodném Přerově nejrůznějšími zákusky. Své kurzy ale draze neprodává - za individuální u klientů doma chce jen patnáct stovek.

Josef Maršálek - Peče celá země - křest knihy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
17. 3. 2024 • 19:58

... vyhodit je oba dva Bebarovou aj Koptu , klidně to půjde aj bez nich !

ELLA Průšová
16. 3. 2024 • 22:27

A proč tam nechávají toho vykrmeného vepříka, chodí s rukama složenejma na pupku a to je všechno, co dělá a umí! Koptu!

Veronika Marková
16. 3. 2024 • 17:40

Změna by nevadila, to právě naopak..

j.p.toman
16. 3. 2024 • 12:13

To je celkem obvyklé, jakmile se začíná dařit, získá dotyčný pocit neohroženosti a sobecky se přestává ohlížet na druhé. Ještě víc se rozjel Patrik Rozehnal. Ten moderuje Humoriádu, pořad o vaření, vydává knížky o vaření , o hercích, pořad o padesátiletých manželstvích a možná i další. Asi brzo dopadne jako kdysi Cibulka na Primě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.