Rošáda v Peče celá země: Kartami zamíchá i Čvančarová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rošáda v Peče celá země: Kartami zamíchá i Čvančarová

Peče celá země 2024
Peče celá země 2024 (Česká televize)

Třetí řada oblíbené cukrářské show Peče celá země se na televizních obrazovkách začne objevovat už v lednu. Budou jí patřit sobotní večery a podle dosavadních informací se máme na co těšit!

V rolích porotců se opět objeví oblíbený Josef Maršálek, který se předvedl i v letošní StarDance, a po jeho boku nebude chybět cukrářka a blogerka Michaela Landová. Role moderátorů se také měnit nebudou, takže Václav Kopta a Tereza Bebarová zůstávají. Dle informací webu eXtra.cz se do letošní řady přihlásil rekordní počet účastníků.

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové!

Video se připravuje ...

„Zájem je rok od roku větší. Když bych měl srovnávat, tak na konkurz do druhé řady se přihlásilo asi tři sta uchazečů, což bylo opět více než do té první,“ pronesl pro eXtra.cz kreativní producent pořadu Petr Mühl. I přes enormní zájem se ale do televizních kol probojovalo pouze dvanáct finalistů, kteří budou mezi sebou soupeřit o vysněný titul.

Ani letos nebude chybět propojení pořadu s tradiční velikonoční sbírkou Pomozte dětem. Charitativní díl se bude vysílat o Velikonočním pondělí 1. dubna 2024. Svůj pekařský um předvedou například herečky Jitka Čvančarová, Bára Poláková nebo taky herec Martin Písařík.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
12. 12. 2023 • 15:03

Je mi úplně zle z toho jak se Maršálek přetvařuje. Sladké úsměvy na povrchu, ale jen jako totální přetvářka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.