Začíná Peče celá země: Na čem vydělává porotce Maršálek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Začíná Peče celá země: Na čem vydělává porotce Maršálek?

Josef Maršálek
Josef Maršálek (ČT)

Účinkování ve dvou řadách Peče celá země a taneční show StarDance z něj udělalo nejznámějšího cukráře v Česku. Josef Maršálek (41) toho podle zjištění Aha! dokázal šikovně využít a vydělává úplně na všem. A už zítra startuje třetí řada » pečící« show.

Moravský rodák v Buckinghamském paláci pekl i pro britskou královnu Alžbětu II., finančně si ale výrazně nepohoršil ani po návratu do Česka. Možná právě naopak. Sympatický Josef, který je s kulinářskou show spjatý od první série, dokázal na své popularitě vskutku vydělat. Ostatně do nového roku si dal předsevzetí, že bude méně pracovat.

Josef Maršálek a Adriana Mašková: Co řekli o vyřazení ze StarDance?

Video se připravuje ...

A to si taky bude zjevně moct dovolit. Peníze mu vydělává kniha o čokoládě za 1550 korun, další kuchařka za 1350 korun a taky prodej vlastní čokolády. Kdo by na ni měl chuť, musí být ochotný za 400 gramů zaplatit 520 korun. Dokonce se pustil pod svým jménem i do prodeje luxusních svíček. Jedna vyjde na 950 korun! Tím ale výčet jeho aktivit nekončí.

Porotce Peče celá země láká na své kurzy pečení, a byť stojí bezmála 7 tisíc korun, jsou víceméně obsazené. V nabídce je aktuálně devět tematických kurzů a na každý je zatím vypsáno několik termínů na první polovinu roku. S naplněnou kapacitou osmi lidí si tak za jeden den může vydělat v průměru přes 50 tisíc korun! „Nechodím do zaměstnání, kde musím být od do. Nemám závazky, kterým bych musel podřizovat život. Dosáhl jsem v životě a kariéře bodu, kdy si mohu vyzobávat hezké věci,“ nebojí se Maršálek o svém úspěchu promluvit nahlas. Třetí řada soutěže amatérských cukrářů startuje zítra ve 20.10 hod. v České televizi.

7 pádů DNES: Josef Maršálek popsal, jaké to je péct pro hollywoodské hvězdy

Video se připravuje ...

Celebrity u plotny

O Velikonočním pondělí (1. dubna) bude odvysílán speciální benefiční díl sbírky pro Kuře. Péct pro dobrou věc budou herečky Jitka Čvančarová (45) a Barbora Poláková (40), moderátorka Martina Hynková Vrbová (52), herec Martin Písařík (44) a jazzman Rudy Linka (63). Tematickou velikonoční technickou a kreativní výzvu si spolu s nimi vyzkoušejí i moderátoři Tereza Bebarová (48) a Václav Kopta.



Přečtěte si
Iveta Novotná
6. 1. 2024 • 16:01

Souhlasím s předešlými názory, je přemaršálkováno, jako kdyby tady nebyl jiný šikovný cukrář-ka, oni si vždy někoho vyberou a ten je všude, kdysi to byl Rosák, Novotný, nyní Kozub, Maršálek, atd. Maršálek té popularity umí využít a získat nemalé finance, když ta možnost je, později po něm nikdo neštěkne.

Celebrity-chachacha
5. 1. 2024 • 12:21

Už je zase přemaršálkováno.
Že se to musí tak exremizovat!
Cibulka
Kozub
atd.

Uživatel_5207228
5. 1. 2024 • 08:52

Maršálek sám prohlásil, že sice pekl pro britskou královnu, ale ne přímo pro ni, pekl sušenky pro její psy. Autor článku má předávat správné info.
Jinak velmi souhlasím s komentem Mariána Potůčka.

Marián Potůček
5. 1. 2024 • 08:23

Pepík Kobliha se prosadil především svým marným pokusem se natřásat a poskakovat ve Stárdenc, kde nám všem ukázal všem ukázal svůj neum. Vše, ale odmakala jeho skvělá tanečnice. Pepa je prostě jen nemastný neslaný knedlík a celebrita úrovně B- Jen se umí přetvařovat a dělat milého pohodáře, ale jde jen o masku, falešnou masku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.