Peče celá země 3: Návrat porotkyně Mirky van Gils! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peče celá země 3: Návrat porotkyně Mirky van Gils!

 S Josefem Maršálkem.
S Josefem Maršálkem. (Foto ČT)

Fanoušci populární cukrářky Mirky van Gils (62) jásají! Po pauze se totiž vrátila do oblíbené televizní show Peče celá země, jejíž první řada ji v roce 2020 sice proslavila, ale ČT se s ní poté nečekaně rozloučila. Nyní v třetí řadě se Mirka objevuje vždy na začátku vysílání jednotlivých dílů.

Cukrářka se nevrátila na post porotkyně, kde s prořízlou pusou excelovala, ale stala se tváří hlavního sponzora pořadu, kterým je výrobce mouky. „Hurá, Mirka je zpátky! Alespoň takto jim to nandala,“ objevuje se v mnoha komentářích na sociálních sítích Peče celá země. Sponzorský odkaz jde těsně před startem pořadu, a proto lidem připadá, že je Mirka stále jeho součástí.

Devět večerů

Celkem má třetí řada Peče celá země deset dílů, první běžel na obrazovkách minulou sobotu, druhý je na řadě dnes. Většinu z fanoušků soutěže ale mrzí, že Mirka není opět porotkyní celé show, z níž se po prvním ročníku musela nechtěně poroučet. Od druhé řady Mirku nahradila nevýrazná a méně vtipná cukrářka a blogerka Míša Landová (49).

Hádky o peníze

Mirka van Gils se měla objevit i v druhé řadě Peče celá země, ale nedomluvila se s ČT na finančních podmínkách. „To nebyly jen hádky o peníze. Mirka šíleně intrikovala a pro řadu lidí to bylo nesnesitelné,“ oznámil Aha! před časem v otevřeném dopise člen realizačního týmu, který si nepřál být jmenován. „Celý život se snažím žít v pravdě a to mě drží na nohou, protože ty klacky, co se tam objeví, jsou pořádné klády,“ reagovala tehdy van Gils. I po konci v soutěži je ale Mirka dál velmi aktivní. Vydává jednu kuchařku za druhou a také pořádá kurzy pečení.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...

Tajemství porotkyně Míši Landové: Hořké odmítnutí v první řadě

Kdo je Michaela Landová (49), která od duhé řady nahradila Mirku van Gils (62) v porotě soutěže Peče celá země? Milovnice makronek, ktrá rozhoduje o vítězství soutěžících, stejně jako oni není vyučená cukrářka, a dokonce se hlásila do první řady jako soutěžící. Do prvního ročníku Míšu Landovou přihlásila kamarádka. „Tenkrát mi odepsali, že jsem nepostoupila, ale ať neklesám na mysli a zkusím další řadu,“ přiznala. „Po letech jsem se dozvěděla, že jsem tehdy měla aktivní živnostenský list na cukráře a oni mě nemohli poslat dál. Dva roky jsem ale žila v domnění, že nejsem dost dobrá!“ netají se televizní parťačka Josefa Maršálka (41).

„A pak mi volal sám producent pořadu a nabídnul mi místo porotkyně,“ svěřila se v podcastu Baker street Míša, která má ekonomické vzdělání a celý život pracovala v kanceláři. V show zažila krušné chvíle a mnohdy byla vystresovanější než soutěžící. „Nešlo ani tak o nervozitu z kamer jako o zodpovědnost, kterou má role přináší,“ otevřela se konečně doteď záhadná Míša. Dnes ji živí hlavně kurzy pro amatéry a dvě kuchařky, které si vydala sama. Kdo dnes večer opustí soutěž, sledujte od 20.10 hod. v České televizi.

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.