První odpadlice z Peče celá země III.: Z vyhazovu se téměř složila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

První odpadlice z Peče celá země III.: Z vyhazovu se téměř složila!

K Peče celá země patří čtyři hlavní tváře. Moderátoři Tereza Bebarová a Václav Kopta a porotci Josef Maršálek a Míša Landová.
K Peče celá země patří čtyři hlavní tváře. Moderátoři Tereza Bebarová a Václav Kopta a porotci Josef Maršálek a Míša Landová. (Foto ČT)

Musela opustit soutěž amatérských pekařů jako první. Sympatická brunetka Lenka Látková (36) byla po Peče celá země III. tak zklamaná, že se téměž složila a chtěla svoje cukrářské sny vzdát!

Rodačka z Nového Jičína zkazila už první úkol – během přípravy sladkého chlebíčku se jí srazila vajíčka. Soupeři z toho ale radost neměli. „Je to parta, kterou stmeluje láska ke pečení,“ říká finanční analytička s tím, že se scházejí doteď. I přes vášeň k pečení se Lenka udržuje ve formě. „Když jsem se připravovala na soutěž, moc štíhlá jsem nebyla,“ přiznala. 

„Ale při tom se strašně hýbete. Když míchám krém, dělám u toho dřepy,“ smála se. Po natáčení už ale Lence ale moc do smíchu nebylo. „Byla jsem hodně nešťastná a smutná, časem jsem se k pečení zase vrátila, ale zatím zůstávám v bance. Změnit práci bych chtěla do pěti let,“ dodala první odpalice v pořadu Sama doma.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...

Hlavy budou padat i ve druhém díle, kde soutěžící mimo jiné budou muset zakomponovat do svých receptů plody ze zahrady. Technickou výzvu si pro pekaře amatéry nachystal porotce Josef Maršálek (41). Show sledujte už dnes od 20.10 hod na ČT.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.