Utrpení, strach: Kopta z Peče celá země o stinné stránce natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utrpení, strach: Kopta z Peče celá země o stinné stránce natáčení

Václav Kopta a Tereza Bebarová
Václav Kopta a Tereza Bebarová (ara)

Mít okolo sebe téměř profesionální tým, který vytváří ty největší dobroty všech barev, chutí i tvarů, je prostě sen! Ovšem - jen pokud vám na konzumaci sladkého lékař nevyhlásí stopku. Milovníka jídla Václava Koptu (58) při natáčení čeká i souboj s vlastní vůlí...

Koptovi byla totiž zjištěna predispozice k jednomu z nejčastějších civilizačních onemocnění současnosti - diabetu. Herec a moderátor tak musí svoje chutě držet striktně na uzdě. 

„Při natáčení má hlavní roli cukr a já jako evidovaný prediabetik si na něj musím dávat velký pozor. Peče celá země je pro mě pořad svůdný prostředím, protože soutěžící i všichni lidé v technických složkách to prostě umí,“ potvrdil Kopta redakci Expresu. 

Herec Václav Kopta: Nesmí cukr, přesto o Vánocích jedné věci neodolá!

Video se připravuje ...

Ačkoli Kopta přiznává, že tým soutěžících dokáže vyzkouzlit z obyčejných ingrediencí doslova neobyčejné dobroty a sem tam je těžké odolávat, zdraví je pro něj rozhodně na prvním místě. 

„Většinou se udržím. Jsem spíš hypochondr než sladkomil. Paní doktorka mě upozornila, že si zahrávám s ohněm. Nechci si píchat inzulín, takže když něco zbude, vezmu to holkám dom a sám se tím raději více nezabývám,“ řekl také.

Máme rádi Česko: Praskne tajemství Václava Kopty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.