Prasklo peprné tajemství u Koptů: Na starý kolena jsem ti dobrej, běsní Václav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prasklo peprné tajemství u Koptů: Na starý kolena jsem ti dobrej, běsní Václav

Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou
Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou (﷯Jan Strach 1st, Music by Leeloo, Dana Kolářová)

Václav Kopta (57) a Simona Vrbická (57). Nerozlučný pár nejen na divadelních prknech, ale i v soukromí. Jejich láska trvá už 40 let. Tedy až na ten šrám, který teď utržila... a rovnou před kamerou.

Při natáčení pro deník Super totiž Vrbická prozradila dávné tajemství, které s Koptou pořádně zamávalo. Kvůli neshodám kdysi odmítla roli. „To bylo už kdysi na škole, kde jsme měli v představení Thyl Ulenspiegel hrát Thyla a Nelle. V tu dobu jsme se strašně hádali a já je chtěla hrát raději s jiným spolužákem. Řekla jsem, že s Vaškem nikdy divadlo hrát nemůžu,“ prozradila.

Václav Kopta na posledním rozloučení se Zagorovou: V životě mi velmi pomohla

Video se připravuje ...

Kopta zůstal jako opařený a jen těžko hledal slova. „Já to tenkrát nevěděl a dozvěděl jsem se to až teď, pomalu po čtyřiceti letech a rve mě to na cucky,“ neskrýval překvapení. „Na starý kolena jsem ti dobrej,“ dodal, čímž reagoval na fakt, že pár spolu už desítky let tvoří nerozlučnou dvojku v divadelním programu. Na kontě mají bezpočet her, aktuálně hrají v pěti inscenacích, jde převážně o komedie. 

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.