Utajený bratr Václava Kopty: Mate tělem, bídák jeden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Utajený bratr Václava Kopty: Mate tělem, bídák jeden!

Bratři Koptovi a jejich společné dílo.
Bratři Koptovi a jejich společné dílo. (Foto Aha! – Jiří Koťátko)

Talentu má Václav Kopta (56) na rozdávání a mimo herectví i skvělého hraní na klavír, rozšířil také svoji spisovatelskou kariéru. Herec napsal již druhou knihu a k ilustracím si vybral svého bratra Jana, o němž měl málokdo tušení, že je talentovaným výtvarníkem.

Přitom je to již jejich druhá společná kniha. Václav svého bratra na slavnostním křtu knihy Zlaté časy představil světu slovy: „Tohle je můj podstatně hubenější bratr. Je o devět let starší než já. Mate tělem, bídák jeden,“ smál se Václav.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

Jan na to reagoval: „Mezi námi je celkem velký věkový rozdíl, takže jsme se trošku míjeli. Když jsem myslel na ženění, Vaškovi bylo 10 a byl, jak jsem mu říkal, otravný puchýř. Takže dá se říci, že až na stará kolena jsme konečně začali dělat něco společného,“ řekl Jan. Cítil prý mnohem větší odpovědnost za odvedenou práci vzhledem k tomu, že Václava každý zná, a nechtěl mu knihu zkazit ilustracemi. Nakonec vše samozřejmě dobře dopadlo a kniha, plná vtipných historek z Václavova stejnojmenného pořadu v Českém rozhlase, sklízí již teď pozitivní ohlasy.

Nedvěd přijal bratra a syna zavrhl! A prokletá role Václava Kopty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.