Václav Kopta provětral svůj fotoarchiv: Polonahý a s cigárkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Václav Kopta provětral svůj fotoarchiv: Polonahý a s cigárkem

Václav Kopta
Václav Kopta ( TV Nova, ČT, archiv)

Většině divaček učaroval jako Radek z filmu Sněženky a machři, nyní herec Václav Kopta (58) vytáhl z archivu fotku ze svého dospívání, která by dnes společnost pořádně pobouřila!

Někdo by ho poznal hned, jiného by ani nenapadlo, že kluk na černobílé fotce v pruhovaných plavkách a s cigaretou v puse je herec, muzikant a textař Václav Kopta. „Čeho se na nás dopustili druzí, s tím už se nějak vyrovnáme – horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami,“ připomněl rovnou pod snímkem na Instagramu legendární větu ze Sněženek a machrů, kterou před více než čtyřiceti lety citoval ve své životní roli Radka Převrátila. Věta pochází z knihy Radka Johna (68) Džínový svět. Právě John byl také autorem filmového scénáře.

Václav Kopta na posledním rozloučení se Zagorovou: V životě mi velmi pomohla

Video se připravuje ...

Věčný potížista

Když dorazil v roce 1982 Václav Kopta na natáčení Sněženek a machrů do Špindlerova Mlýna, neměl s sebou vůbec žádné zimní oblečení. Na horách totiž nikdy předtím nebyl! Zatajil navíc, že vůbec neumí lyžovat, ačkoliv to byla hlavní podmínka, aby roli Radka vůbec získal. Režisér Karel Smyczek (73) pak musel narychlo shánět dubla, který by za Koptu lyžařské scény natočil.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.