Vrbická a Kopta přiznali krizi: Definitivní konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vrbická a Kopta přiznali krizi: Definitivní konec?

Herec Václav Kopta s manželkou Simonou
Herec Václav Kopta s manželkou Simonou (Foto – FTV Prima/M. Smolík, Herminapress.cz)

Manželé Simona Vrbická (57) a Václav Kopta (57) odjakživa platili za jeden z nejstabilnějších hereckých párů. Jsou spolu téměř čtyři dekády. Teď ale promluvili o krizi. Schyluje se snad k rozvodu?

Když se seznámili, bylo jim 17 let. Václav měl krátce po natáčení Sněženek a machrů, po kterých mu ležely u nohou ženy všech generací. S jejich láskou to ale ani přesto neotřáslo. „Naše vrstevnice teď zpětně přiznávají, že Václava platonicky milovaly. On už měl ale tehdy mě, takže měly stejně smůlu,“ podotkla vtipně Simona v rozhovoru pro Deník. 

Václav Kopta na posledním rozloučení se Zagorovou: V životě mi velmi pomohla

Video se připravuje ...

Vztahem neotřásly v průběhu let ani partnerské těžkosti, naopak se oba shodují, že právě takové situace jejich vztah posílily. „Na pravou míru musím uvést jednu věc. Ono to často novináře, a pak i čtenáře, dovádí k mylné představě, že jsme se v těch sedmnácti uchopili za ruce, rozběhli se kvetoucí loukou a tímhle stylem probíháme životem vstříc šťastným zítřkům. Tak to pochopitelně není a nebylo. Aby byl vztah pevný, musí projít krizemi. A my si jimi prošli, včetně dalších zkušeností, které by si později člověk rád odpustil. Ale právě v tom vidím hlavní důvod, proč se nám vztah podařilo udržet,“ vysvětluje Kopta

„Na všechny životní karamboly, které nás potkaly, jsme byli dva. Díky tomu jsme je ustáli a pochopili, že jsme dobrý tým. Hlavně nás potom stmelily děti, kterých jsme se dočkali až po dlouhé době,“ doplňuje jej Simona. 

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.