Největší překvapení v historii Tváře: Václav Kopta vítězem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Největší překvapení v historii Tváře: Václav Kopta vítězem!

Václav Kopta se stal absolutním vítězem Tváře!
Václav Kopta se stal absolutním vítězem Tváře! (TV Nova)

Je rozhodnuto, vyhrál ten nejlepší! Václav Kopta (56) byl považován tak trochu za outsidera letošní řady Tváře, přestože s přehledem vyhrál hned úvodní kolo. Ruka osudu mu pak přihrávala vesměs komické proměny, se kterými se ale porval jako lev a po zásluze se stal králem! Přitom mu před soutěží nikdo nevěřil kvůli jeho věku a tloušťce. Mnoho lidí ho dokonce posílalo až na samotné dno soutěže.

Deset pro někoho drsných týdnů si Václav podle svých slov užíval a i to možná mělo vliv na jeho výkony, kdy do všech proměn šel na sto procent připravený. Po oznámení výsledků zůstal jindy výřečný herec ale jako opařený.

Nadřel jsem se

„Koukal jsem jak vyvoraná myš. Ze začátku jsem byl přesvědčen, že do soutěže jdu jen tak někoho pobavit a třeba i dojmout, ale že bych přebíral vítězný věnec, to mě opravdu zaskočilo,“ prozradil Aha! Václav své prvotní pocity. „Na druhou stranu jsem si pak říkal, že jsem se nadřel. Jsem typ, který se na nic nevykašle, když už tu práci dostane. Tak jsem prostě makal a opravdu jsem se na ty věci nadřel i v cizích jazycích. Takže to byla kombinace velké pokory a trošku i pýchy,“ pokračoval herec dále.

Přežil a zvítězil

V náročných trénincích Koptovi pomohla i průprava z muzikálů, které dělá celý život a je zvyklý se vše rychle naučit. Oporu měl také ve štábu celé show. „Byli vstřícní, že jsem nemusel dělat breakdance, a když už mělo být veselo, tak to bylo přes komiku, a ne že se tlustý starý pán někde snaží metat kozelce,“ chválil Kopta. „Říkal jsem si: Dědku, jsi nejstarší z nich, a nejenže jsi přežil, ale ještě jsi zvítězil,“ dodal se smíchem nezapomenutelný Převrátil z dnes již legendárního filmu Sněženky a machři (1982).

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

Vyhráli všichni

„Naše parta byla skvělá a pro mě jsou vítězové všichni, kteří to dotáhli ke zdárnému konci. Každý z nich měl svůj zásadní okamžik. Je to vlastně kolektivní vítězství a je důležité, že jsme to dali všichni,“ dodal na závěr šťastný vítěz.

Stříbrná sexbomba

Vždy když si Iva Kubelková (44) vylosovala proměnu v jakoukoliv zpěvačku známou svými žhavými kostýmy, nejedno mužské srdce zaplesalo. Moderátorka pořadu Showtime na Primě totiž kromě skvělého pěveckého výkonu několikrát předvedla neskutečnou postavu s dechberoucím dekoltem. Právem Ivě náleží druhé místo a pomyslný titul nejvíce sexy ženy letošní řady.

Bronzová pěnice

Deset týdnů bojovala Monika Absolonová (45) se svým největším strašákem – angličtinou. Vždy když si zpěvačka vylosovala cizojazyčnou proměnu, šly na ni mdloby. Neskutečně se ale zlepšovala, až ji finálový výkon velkolepé proměny z filmu Největší showman vynesl na 3. místo. „Tohle byla moje poslední píseň v angličně. V životě,“ pronesla Monika se smíchem.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

Bramborový talent

Pro někoho možná trochu překvapivě skončila talentovaná Nikita Machytková (18) s bramborovou medailí na 4. místě, když hlasovým projevem dokázala nejednou dostat všechny do kolen. „Neskutečně mi Tvář utekla. Moc mě bavila, naplňovalo mě toto prostředí, lidi, zkrátka to bylo super,“ svěřila se Nikita, které je předpovídána velká budoucnost i na hereckém poli. Za sebou už má roli ve dvoudílné kriminálce Vražedné stíny (2022) po boku takových hvězd, jako je Ondřej Vetchý (59) či Martin Finger (51).



Přečtěte si
janbim
2. 5. 2022 • 12:58

Kopta byl jednoznačně nejlepší. Ti mladí kluci katastrofa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.