Kubelková sedí na dvou židlích: TELEVIZE SE BOUŘÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kubelková sedí na dvou židlích: TV SE BOUŘÍ

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Foto Aha! – D. Kundrát, Instagram.com)

Iva Kubelková (44) momentálně září v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, který vysílá televize Nova. Pak má ale ještě job na Primě, kde už delší dobu moderuje Showtime, tedy pořad o celebritách. To má být Nově proti srsti.

Drtivou většinu diváků Iva ve Tváři mile překvapila. Patří mezi favoritky a hlavní tahouny celého pořadu. Nova by proto Kubelkovou měla nejraději jen pro sebe a vadí jim, že se objevuje i na konkurenční televizi. „Na Nově jsou naštvaní, protože Iva je jednou z hlavních hvězd show Tvoje tvář má známý hlas, ale zároveň ve stejný vysílací čas moderuje pořad Showtime na Primě. Diváci tak mohou být zmatení,“ svěřil se informovaný zdroj časopisu Sedmička.

Iva Kubelková o úchylech na sociálních sítích: První věc, kterou řešila s dcerami

Video se připravuje ...

A co na to televize Prima? Ta s Ivinou účastí ve Tváři nemá žádný problém, naopak se jim to zdá jako skvělá reklama. „Iva od nás měla dovoleno u nich vystupovat. Showtime vysílá živě. Tvář se předtáčí a postprodukčně upravuje, takže je jasné, že Iva může být zároveň u nás i u nich,“ pronesl zástupce vedení Primy.

Zákulisí Jágrovy oslavy na Primě: Sladký honorář a pečlivý výběr bejvalek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
10. 4. 2022 • 08:42

Diváci nejsou zmateni, zmatena je NOVA.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.