Co ta ruka na bříšku? Užíváme si to, těší se Mišík s Jiráskovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co ta ruka na bříšku? Užíváme si to, těší se Mišík s Jiráskovou

Ruka na bříšku by mohla znamenat těhotenství...
Ruka na bříšku by mohla znamenat těhotenství... (Foto Instagram)

Zpěvák Adam Mišík (25) tvoří pár s modelkou Natálií Jiráskovou (17) jen krátce. Nedávno si ale vyrazili na dovolenou do slunného Řecka a jedna z jejich společných fotek je přinejmenším k zamyšlení.

K moři se vydali i s Natálčinou maminkou Ivou Kubelkovou (45) a všichni si společně užívají chvilky odpočinku. „Užíváme si to,“ shoduje se dvojice. Kubelková jim často dělá fotografku a povedlo se jí zachytit zajímavý moment. Na jednom snímku leží zamilovaný pár na pláži a Adam něžně hladí Natálčino bříško. Mohlo by toto gesto něco naznačovat?

Adam Mišík o své nové lásce Natálii: Jak sbalil dceru Ivy Kubelkové?

Video se připravuje ...

Všiml si toho i jeden z Mišíkových kamarádů, který fotku okomentoval. „Kámo, jste cute, to je jasný! Ale ta dlaň na břichu, pozor,“ upozornil ho. Adamův kamarád zřejmě nechtěl, aby lidé začali spekulovat o tom, že by s Natálií mohli čekat miminko. Přeci jen oba jsou ještě mladí a na děti mají ještě spoustu času.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Adamem Mišík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
30. 7. 2022 • 16:14

Podle mě, v té rodině vládne paní Iva se sladkým úsměvem - mazaná jako málokdo.. Pokud někdo již zapracoval na drobečkovi u Natálky, teď si možná pobrukuje s Kájem - "Plnoletá jsi příští pondělííí..." No myslím, že Adam ten bručoun být nemusí. Vypadá, že on jede na jiné vlně. Srandovní divadlo pro bulvár..

evi nato
30. 7. 2022 • 12:45

Jak se může nějaká dívka zamilovat do Mišíka? Strašné, a ještě když slyšíte jeho hlásek. Brrr­rrrrrr­rrrrrr­rrrrrr­rrrrrr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.