Vladimír Mišík půl roku po operaci srdce: Vyznání syna Adama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vladimír Mišík půl roku po operaci srdce: Vyznání syna Adama

Mišík patří k hudebním legendám.
Mišík patří k hudebním legendám. (David Kundrát, Robert Klejch, archiv)

Muzikant Vladimír Mišík (75) má za sebou perný rok. Kvůli selhání srdce musel okamžitě na operaci. Rocker ani teď ještě nemá úplně vyhráno. Bez chodítka se bohužel neobejde.

Včasný zásah kardiologů mu zachránil život. Vladimíru Mišíkovi totiž diagnostikovali selhání srdce, a tak musel loni v červnu okamžitě podstoupit závažnou operaci. „Tatínek na tom skutečně nebyl dobře. Musel podstoupit operaci v Motole, jeho selhání srdce nás hodně vyděsilo,“ svěřil nám tehdy jeho syn Adam Mišík (25).

Adam Mišík: Jak jeho rodina přijala jeho přítelkyni, dceru Kubelkové?

Video se připravuje ...

Nemá vyhráno

Kvůli přetrvávajícím zdravotním komplikacím musel přestat s koncertováním. A ačkoliv od operace uběhlo už půl roku, k plnému zotavení bohužel stále ještě nedošlo. Aby mohl chodit, potřebuje k tomu oporu v podobě chodítka. Hlavní je se nevzdávat...

Adam Mišík o své nové lásce Natálii: Jak sbalil dceru Ivy Kubelkové?

Video se připravuje ...

Poprvé venku

„Táta jede na pár týdnů na rehabku, ale jako zodpovědný občan zašel vyřídit volební průkaz, i když mu to teď tolik nechodí. Táta je frajer,“ napsal Adam Mišík ke snímku svého tatínka na Instagramu, když ho doprovodil na úřad.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.