Neskutečná dcera Kubelkové: Róba jako z červeného koberce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neskutečná dcera Kubelkové: Róba jako z červeného koberce

Český lev 2023 - Natálie Jirásková a Adam Mišík
Český lev 2023 - Natálie Jirásková a Adam Mišík (CNC_Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Krásná Natálie Jirásková (18) se mamince Ivě Kubelkové (45) skutečně povedla. I když do světa showbyznysu pronikla dřív, než Iva čekala, vede se jí skvěle. Nedávno zazářila po boku přítele Adama Mišíka (25) na předávání cen Český lev.

Svým outfitem potěšila nejedno mužské oko. Natálka sáhla po dlouhých černých šatech s flitry, které toho příliš nezakrývaly. Jak se k jejímu modelu vyjádřil módní expert Kája Pavlíček? „V poslední době je v módě spíše rafinovanost než ukazování kůže. Na mě jsou tak Natálčiny šaty možná až moc odhalující, ale na druhou stranu je to mladá dívka, má krásné štíhlé nohy a chtěla je ukázat, chápu to a nemyslím, že by to bylo nutně špatně,“ vyjádřil se k Natálčině róbě pro ŽivotvČesku.cz.

Adam Mišík a Natálie Jirásková: Modelka vynesla sexy šaty!

Video se připravuje ...

„Na jejím outfitu je navíc vidět, že se snažila vyrovnat ostatním celebritám a držet krok také se zahraničními trendy z červeného koberce. Myslím, že to se jí rozhodně povedlo,“ pochválil mladičkou krásku. Jde vidět, že Natálie se „pomamila“, protože i její maminka Iva byla vždy vychvalovaná pro svůj vkus.

Natálie Jirásková je kopií své slavné maminky Ivy Kubelkové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
21. 4. 2024 • 15:20

Miroslava 13,chcete říct,že Stašo­vá,Do­nutil­,Heř­manek­,Teplý­,Suchán­ková jsou taky protekční spratci?Vždyť taky dělají to,co jeho otec nebo matka.

Huga
13. 3. 2023 • 11:41

Vladimíra Mišíka mám moc ráda, je to naše legenda rocku. Adam se očividně snaží od svého otce co nejvíc odlišit, aby se vyhnul srovnání. Hledá se a snad se najde. Fajn by bylo, kdyby našel i trochu pokory. Co se týče Jiráskové, tak ta už se zřejmě našla. Stačí vytasit svoje nic moc nohy a důkladně aplikovat make up. Je přece dcera Ivy Kubelkové! Denně potkávám spoustu hezčích a zajímavějších děvčat. Jenže žádná není DCERA IVY KUBELKOVÉ.

miroslava13
13. 3. 2023 • 10:43

Natálka??? Proboha proč? Protože jí Iva protlačí všude jako protekčního spratka, i když nic neumí a nic nedokázala, jen chodit polonahá po mole a večírcích??? To je divná morálka dnes. Fuj. Ty co něco dokázali, o těch se nemluví a tyto ...škoda mluvit. to je dnes generace.

Lenka Nagyová
12. 3. 2023 • 22:55

Natálka je velmi hezká a sexy. Což se rozhodně o Mišíkovi říct nedá. Při pohledu na něj esteticky trpím. Tak trochu kráska a zvíře, ale je jim přáno, zlaté mládeži..

Květoslava Velanova
12. 3. 2023 • 15:02

V čem je neskutečná? Že se od mladá odhaluje. Šaty nic moc, ty široké pásky u krku jsou šílené. A nebyl Mišįk zrzavÿ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.