Studentka v soutěži pokořila i modelky: ČESKOU KRÁSU VEZE DO VIETNAMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Studentka v soutěži pokořila i modelky: ČESKOU KRÁSU VEZE DO VIETNAMU!

Kristýna Pavlovičová (vpravo) s vítězkou Vanesou Švédovou a Marií Danči na ceremoniálu.
Kristýna Pavlovičová (vpravo) s vítězkou Vanesou Švédovou a Marií Danči na ceremoniálu. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, Profimedia.cz)

»Holka ze Strakonic« v soutěži pokořila zkušené modelky, pak se vrátila domů, nazula holínky a šla do lesa. Teď vysokoškolačka Kristýna Pavlovičová (20) míří na Miss Earth ve Vietnamu!

„Moc jsem si nevěřila. Skoro všechny účastnice měly zkušenosti s modelingem. Já nulovou,“ svěřila se blondýnka, která se v soutěži Česká Miss Essens umístila druhá a nechala za sebou skoro devět tisíc dívek. O sobě tvrdí, že je prostě jen „holka ze Strakonic“, jak parafrázuje známou písničku. „Já se po soutěži vrátila domů, nazula holínky a šla na procházku do lesa. Přítel mi drží palce, moji rodiče také,“ říká dívka, která má nyní před sebou velkou výzvu.

Druhá nejkrásnější dívka Kristýna Pavlovičová: Missí nemoc mě nepostihne!

Video se připravuje ...

Na podzim bude reprezentovat republiku právě ve Vietnamu. Momentálně řeší, jak skloubí studium ekonomiky podnikání na vysoké škole s přípravou a soutěží. „Uvažuji o individuálním studijním plánu,“ poznamenala vysoká blondýnka s tím, že si klání chce hlavně užít. „Buď to dobře dopadne, nebo ne. Hroutit se z toho nebudu,“ řekla odhodlaně.

Šaty dle dudáků

Kristýna Pavlovičová hodlá svět překvapit šaty. „Ráda bych, kdyby se podařilo zakomponovat do kostýmů prvky vycházející z dudácké tradice spjaté se Strakonicemi,“ poznamenala. Jasno má i v disciplínách, ve kterých se chce ukázat. „Ve hře je tanec a zpěv,“ prozradila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.